2789
عنوان

پناهندگی ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 116 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خانومم شوهر دارم با وتا بچه ،،،، شما اقایی یاخانوم

من دخترم عزیزم ۱۹ سالمه

چطور مامانتون یا خانواده تون براتون دعوتنامه نمیفرستن؟

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🙂
من دخترم عزیزم ۱۹ سالمه چطور مامانتون یا خانواده تون براتون دعوتنامه نمیفرستن؟

فکر کردم پسری ،،،،اگه بتونی بری اونجا برسی بدون هیچ مشکلی پناهندگی میگیری به شرطی که برسی

بیا بگو چقد پول داری پناهندگی برات خوب میتونه باشه چون کشورت جنگ زدست ب راحتی قبولت میکنن و بهترین امکانات رو میدن بهت  ولی   مهم اینه ک تنهایی واسه ی دختر ب شدت سخته خطرناکه ممکنه دست قاچاقچیا بیافتی عموت چ ربطی ب تو داره   

همون قاچاقی دویست میلیون نفری باید داشته باشن  داری دویست تومن ؟

یاد زمانایی ک زن بابا نداشتم بخیر 
بیا بگو چقد پول داری پناهندگی برات خوب میتونه باشه چون کشورت جنگ زدست ب راحتی قبولت میکنن و بهترین ا ...

میگم عموم سوئده نمیتونه برام  کاری کنه؟!!

آره دارم

میگم عموم سوئده نمیتونه برام  کاری کنه؟!! آره دارم

نبابا عموت نمیتونه کاری کنه مگر اینکه میلیاردر باشه  پولشو داری ولی بازم ریسکش خیلیه با برادری پدری  ی مردی تو فامیل اگه بری یا خانواده  چیزی پیدا کن باهاشون بری نمیدونم والا  هر چی خیره همون بشه برات انشالله

نبابا عموت نمیتونه کاری کنه مگر اینکه میلیاردر باشه  پولشو داری ولی بازم ریسکش خیلیه با برادری ...

مطمعنی این ۲۰۰ تومن کفایت میکنه؟

یه سریا میگن با این پول میشع فقط تا ترکیه رفت

مطمعنی این ۲۰۰ تومن کفایت میکنه؟ یه سریا میگن با این پول میشع فقط تا ترکیه رفت

باید از  قاچاقبری بپرسی تو تلگرامم فک کنم آیدیش بود میخای بپرسی ازش منم نمیدونم