2777
2789
عنوان

درد دل

65 بازدید | 7 پست

دلم داره میترکه  بچم دوماهشه دادم به شوهرم نگهداره برم داروخونه دارو بخرم بابد خودم توضیح میدادم که چیکارکنن یهو دیدم یکی داد زد هییییی بیا بچه رو بگیر گفتم چیشده چرا داد میزنی به بی ابرویی گذاشتی دارو بگیرم گفت تو بیخود میکنی بیا بچه رو بگیر غش کرد گریع کرد جلوی همه داد زد سرم نمیدونم چرا اینجوری شده رفتم تو ماشین نشستم خودش رفت حالا قبول نداره که بد حرف زد جلو بقیه نباید داد میزد حالا تو ماشین میبینه گریه میکنم اروم بچه شیر میدم اهنگ میذاره که منو بخندونه حرف میزنه باهام اخخخخخ دلم میخواد بترکه تا حالا اینجوری نبود اخلاقش حس میکنم عوض شده میتزسم حرف بزنم باهاش سریع جوش میاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بد دل نیس بچه گریه میکرده نمیتونسته ساکتش کنه حوش اورده من میگم خب اروم بگو بیا بچه رو بگیر ...

پس حرکتش خیلی عجیب بوده و برای اینکه دوباره تکرار نکنه حتما باهاش حرف بزن وشوکه شدنتو بهش نشون بده

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز