2777
2789
عنوان

بیاین از گم شدن‌های مرموز بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 508741 بازدید | 2392 پست

یه سایتی بود که عکس و نشونی گم شده ها رو می ذاشت

بعضی وقتا بهش سر می زدم 

خیلی حس غریب و عجیبی داشت اون سایت

این تاپیک هم همینطور

گمشدگی واقعا حس عجیبیه. انگار کلمه‌ای که برای توصیف حسش لازمه هم گم شده ...

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه نوزاد وزنش کمه من منظورم اونایی بودن که میان مینویسن بچه ۴ و ۵ ساله رو عقاب برد. که خب منطقی نی ...

بله دقیقا بهمین خاطر گفتممنطقی نیس درست میگی 

مردم ی ذره هم اغراق میکنن ،مثلا داستان خرس عروس دزد  

زردچوبه و زعفرون🤦🏻‍♀️🤣

بجااان خودم😐😐😐

لباس برد هرگز نیورد

ولی زعفرون و زردچوبه  و دو سه روز بعد اورد😂😂

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یک داستان دیگه یادم افتاد. توشهر ما همین چندسال قبل یک دختر ۱۶ ساله گم شد. و داخل تلکرام و اینستا آگهی کردن. مردم و فعالین محیط زیست جمع شدن رفتن کوه های اطرافو گشتن شاید رفته باشه سمت مرز، طفلی رو پیدا کزدن، ازش پرسیدن چرا از خونه فرار کردی گفت داداشم تماس گرفته گفته میدونم دوست پسر داری برگردم خونه حتما سرتو میبرم، منم از ترس زدم به کوه....ظلمی که خانواده آذم میکنه قابل وصف نیست. داداشش هم گفته بود من فقط خواستم بترسونمش.

بله دقیقا بهمین خاطر گفتممنطقی نیس درست میگی  مردم ی ذره هم اغراق میکنن ،مثلا داستان خرس عروس ...

همین الان اینو خوندم و مردم از خنده

اخه خودشون یکم فکر نمیکنن😂😂😂

بعضی تاپیک‌ها و کامنت‌ها رو که میبینم از سطح حماقت، بی سوادی و مقاومتتون دربرابر فهمیدن قلب درد میگیرم

یه پسر نوجون ک نزدیک به بیست ساله گم شده و پیدا نشده 

و یک دختر ک ۳۰سال پیش گم شد ولی همین ۳.۴سال پیش پیداش کردن ک دیگه سنش رفته بوده بالا و هیچی از اون دوران ک دزدیده شده یادش نمیاد تو روستای مادر بزرگم بود بنده خدا 

شاید حواسش نبوده اگه دقت میکرد که مثل شما میفهمید  دخترش سه سالش بوده 😢😢 بنده خدا معلوم نیست ...

ایشالا برگرده ♥️🥺

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه

پسر همسایمون یکم شیرین عقل بود 

با پدرمادرش دعوا می کنه  اونا هم می گن خسته مون کردی 

قهر می کنه از خونه می زنه بیرون 

2 روز همه جارو گشتن  عکسشو همه جا پخش کردن 

2 روز دیگه از طریق همون عکسا یه شهر همسایه پیداش کردن 

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)