sorsor مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3364 عنوان احساس نا امیدی 109 بازدید | 19 پست به شدت فکر میکنم زندگیم رو هدر دادم خیلی حالم بده خواهش میکنم اگر کسی میتونه کمکم کنه 1402/05/16 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه777u عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 6777 چند سالته؟ اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍
فاطمه777u عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 6777 ۳۳ از چه لحاظ فک میکنی هدر رفته ؟درس . کار . عاطفی ...؟ اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍
sorsor مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3364 چرا همچین احساسی داری عزیزم نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم از هفت سال پیش هیچ کلاسی برای خودم شرکت نکردم هیچ آموزشی ندیدم
sorsor مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3364 از چه لحاظ فک میکنی هدر رفته ؟ درس . کار . عاطفی ...؟ درس و کار
فاطمه777u عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 6777 نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم ... از الان شروع کنوقت کلاس بیرون نداری سایت اپارات و یوتوب اموزش داره اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍
نامرئی عضویت: 1399/01/21 تعداد پست: 2741 نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم ... زندگی وقتی هدر میره که تو بدو بدو های زندگی غرق بشی فقط برای بهتر شدن وبالارفتناصلا مشکل همین سرعت مسخره عصر تکنولوژی هست
llooll عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 37 نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم ... گلم تو که هنوز سنی نداری از الان شروع کن خب
فاطمه777u عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 6777 درس و کار کار که همه عقبیم به خاطر شرایط و فسادخودمم درس دوست دارم دکتری بگیرم ولی یه ادم استرسی هستم و نمی تونم ادامه بدم اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍
sorsor مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3364 از الان شروع کن وقت کلاس بیرون نداری سایت اپارات و یوتوب اموزش داره مدام احساس شرم دارم که بقیه بدونن یا مثلا دوستان دوره های تحصیلیم اگر بفهممن خیلی ضایع است که من با ازدواج همه چیز رو رها کردم
sorsor مدیر استارتر عضویت: 1398/05/28 تعداد پست: 3364 کار که همه عقبیم به خاطر شرایط و فساد خودمم درس دوست دارم دکتری بگیرم ولی یه ادم استرسی هستم و نمی ... من هم خیلی استرسم بالاست
فاطمه777u عضویت: 1399/06/01 تعداد پست: 6777 زندگی وقتی هدر میره که تو بدو بدو های زندگی غرق بشی فقط برای بهتر شدن وبالارفتن اصلا مشکل همین سرعت ... اره سرعت تکنولوژیمن از وقتی هوش مصنوعی اومده دیگه خیلی احساس عقب ماندگی از زمانه ای توش داریم زندگی میکنیم رو دارمهمه با سرعت نور دارن میرن اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍