2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا همچین احساسی داری عزیزم 

نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم از هفت سال پیش هیچ کلاسی برای خودم شرکت نکردم هیچ آموزشی ندیدم

نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم ...

از الان شروع کن

وقت کلاس بیرون نداری سایت اپارات و یوتوب اموزش داره

اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍

نمیدونم فکر میکنم چرا نتونستم اون جایگاه مطمعنی که میخواستم توی شغلم داشته باشم از وقتی ازدواج کردم ...

زندگی وقتی هدر میره که تو بدو بدو های زندگی غرق بشی فقط برای بهتر شدن وبالارفتن

اصلا مشکل همین سرعت مسخره عصر تکنولوژی هست

درس و کار 

کار که همه عقبیم به خاطر شرایط و فساد

خودمم درس دوست دارم دکتری بگیرم ولی یه ادم استرسی هستم و نمی تونم ادامه بدم

اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍

از الان شروع کن وقت کلاس بیرون نداری سایت اپارات و یوتوب اموزش داره

مدام احساس شرم دارم که بقیه بدونن یا مثلا دوستان دوره های تحصیلیم اگر بفهممن خیلی ضایع است که من با ازدواج همه چیز رو رها کردم

زندگی وقتی هدر میره که تو بدو بدو های زندگی غرق بشی فقط برای بهتر شدن وبالارفتن اصلا مشکل همین سرعت ...

اره سرعت تکنولوژی

من از وقتی هوش مصنوعی اومده دیگه خیلی احساس عقب ماندگی از زمانه ای توش داریم زندگی میکنیم رو دارم

همه با سرعت نور دارن میرن

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792