2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی لجبار و یکدنده هست

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 21 پست
خیلی سخته .من همش ملاحظه میکنم اینو نخر گرونه اینجا نریم که صرفه جویی بشه ولی ایشون خیلی خیلی بی ملا ...

بابای منم این مدلیه همش خرج میکنه مامانمم هی حرص میخورد میگفت نداریم رعایت کن نخر ولی خدا بعده سال ها اونقد وضعشو خوب کرد الان مامانم میگه قلبش همیشه بزرگ بود خداهم بهش داد 😄

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بذار مقداری از درآمدش رو خرج  خودش کنه  تو هم همین کار رو بکن  زندگی ت به خاطر دو ت ...

فقط بحث دو تا وسیله نیست .من این جریان اتفاقات تو بارداریم افتاد ولی از اون موقع یادم نمیره و همش دلم میخواد منم تلافی کنم منم پولم و خرج خودم کنم همیشه طلا میخریدم آخرش طلاها بازم بنفع اونم میشد بیشتر برای خرید ماشین یا هر چیزی فروخته میشه بنفع اقاست.مهم اینه که من و ساده فرض کرده خودش هر کاری میکنه و خاطرش جمعه من اشتباهی نمیکنم یعنی کاری نمیکنم که اشتباه باشه یا درست .مثلا زنگ میزنم کجایی همینو دلش نمیخواد جواب بده دلش میخواد من اصلا کار به کارش نداشته باشم . 

بابای منم این مدلیه همش خرج میکنه مامانمم هی حرص میخورد میگفت نداریم رعایت کن نخر ولی خدا بعده سال ه ...

خداروشکر وضعش خوب شده. برای ما هم خداروشکر خوبه نمیگم نداریم ولی بازم ادم باید فکر روزهای سخت باشه 

شوهر منم یه دنده هست مغرور  راهی پیدا کردی ب منم بگو

فعلا میخوام یه مدت ولش کنم به حاله خودش و از اونطرف هم یه چیزی بخرم بهش هیچی نگم یکی از رفتارهای خودش و جبران کنم