2777
2789

زعفرون دم کن

۱۸ سالمه🧚‍♀️گاهی ک حوصلم سر میره میام اینجا چون با کسی در ارتباط نیستم✌کتابای روانشناسی خیلی دوس دارم عااااااااشق بحثای درسی و انگیزشیم🥰امسال کنکور دادم ۱۴۰۲ و قراره مهندس موفقی بشم😁 منو تو بحثای روانشناسی تگ کنیدددددد😍🤝❤سنم رو گفتم چون لازمه اینجا بگیم ک وقتی نظر بدیم طرف مقابل بدونه واقعا یه بچه اینجا نظر میده یا ن 🤷‍♀️🍇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول پروژسترون بزن

نه مثلا قرصی باشه که نیاز به تجویز پزشک نباشه..فقط قرص نه آمپول...تاپیک قبلی منو بخونی متوجه میشی جریان چیه..برای خودم نیست برای دوستمه..شرایطشو نداره بره بیرون یا دکتر

نه مثلا قرصی باشه که نیاز به تجویز پزشک نباشه..فقط قرص نه آمپول...تاپیک قبلی منو بخونی متوجه میشی جر ...

دکتر لازم نیست داروخانه میده.

ولی چایی نبات غلیظ هم خوبه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 

منظورت اینه از موعد پریودش گذشته و هنوز نشده؟ مطمئنی باردار نیست؟ بعد اون اتفاق اورژانسی نخورده؟ روزی ۲تا لیوان دمنوش آویشن غلیظ با نبات بخوره زیره دم کنه بخوره ولی اگر تا ۱۰روز از موعدش گذشته اول بی‌بی چک بزنه