2777
2789
عنوان

بلاخره....

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 22 پست
میفهممت  فقط میدونم هنوزم بهش حس داری درسته؟😢

عریزم میلیون ها بدی بمن کرد هنوز بهش حس داشتم ولی خب بابد کشتش یکم دلت به حال خودت بسوزه چیزی به اسم عشق وجود نداره همه دنبال سواستفاده ان اگه عشق وجود داشت دنیا بهشت بود ن این گوهدونی ک داریم توش زندگی میکنیم اون ی هوس زودگذره....

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدت میا؟😬😅 چوجوری

دلم میسوزه واسه کنیزه😂

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟
دلم میسوزه واسه کنیزه😂

نه گلی کنیز کفگیر خورده کنایه از ادمای غرغرو هست 🤣🤣🤣 کنایه هست یه کنیز نیس که 🤣🤣🤣 نشنیدی میگن چته مثل کنیز کفگیر خورده هی غر میزنی😬

مردی که عضو نینی سایته جای آبجیه ماست🤪کوردم😌
نگو اینو خدا صبوره به موقش  یادمه شخصی خیلی دلمو سوزوند نفرین نکردم ولی داغون شدم بعد ۵ سال خد ...

خیلی طول میکشه بنظرم و اونجوری ک زدن جواب نمیگیرن

حسبنا الله و نعم الوکیل و نعم المولی و نعم النصیر*.) اگه زندگیتونو دوسدارید خوشیاتونو نگهدارید واسه خودتون همچیتونو نگهدارید واسه خودتون مردم چشم دیدن ندارن بخدا ندارن حتی اونی که ارزوی خوب میکنه مشورت بگیرید اما نزارید کسی دخالت کنه...بجز خدا به هیچی امید نداشته باشید خدا خودش اونموقع همچیزو برای شما اسباب خیر میکنه:)
نه گلی کنیز کفگیر خورده کنایه از ادمای غرغرو هست 🤣🤣🤣 کنایه هست یه کنیز نیس که 🤣🤣🤣 نشنیدی میگن ...

عهههه چ جالب

این اولین باره میشنوم😂

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟