اگه بره خودکشی کنه چی؟ میدونی یه بچه ۱۵ ساله بخاطر رنگ مو خودکشی کرده بعد ایشون رو میبینی ک ن ...
گلم نگفتم نمیکنه. پیاممو باز بدقت بخون. گفتم تو فکرشه اینکارو بکنه ولی بهتره نکنه وقتی بزرگتر بشه به این روزاش میخنده. ماهم زمانیکه همسن شما بودیم کلی عکس و اینامون پخش شد بهمون خیانت شد و غیره. ولی خودمونو نکشتیم و حالا داریم میخندیم به اون روزا . استارتر باید قوی تر باشه
شک ندارم کاربر زیر ۱۸ سال داره. احتمالا بین ۱۴ تا ۱۶ ساله هست. درگیر بحران های نوجوانی با دوست پسری ...
چقدرم قشنگ دلداری دادی،الان برای اون مصیبت بزرگیه و با این خندیدن و تمسخر بیشتر سوقش میدی به سمت این کار
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍
من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍