2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست
میره فک کردم تونستم منصرفت کنم کاتریناا ولی انگار الکی خوشحال بودمم الان احساس ی قاتل و دارم که ندو ...

من طاقت ندارم ببینم میره 

حتی از سایت 

من بهترین دوستمو با خودکشی از دست دادم 💔

دیگه طاقت اینو ندارم :) 

حتی قلبم سنگم باشه میشکنه 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

اره.... کاش نی نی یار نمیبستش البته فکر کنم از کاری که میخواست بکنه خبر نداشت من داخل ناشناسش نتون ...

مال منو ندید قلبم داره میاد تو دهنم:(

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بره خودکشی کنه چی؟ میدونی یه بچه ۱۵ ساله بخاطر رنگ مو خودکشی کرده  بعد ایشون رو میبینی ک ن ...

گلم نگفتم نمیکنه. پیاممو باز بدقت بخون. گفتم تو فکرشه اینکارو بکنه ولی بهتره نکنه وقتی بزرگتر بشه به این روزاش میخنده. ماهم زمانیکه همسن شما بودیم کلی عکس و اینامون پخش شد بهمون خیانت شد و غیره. ولی خودمونو نکشتیم و حالا داریم میخندیم به اون روزا . استارتر باید قوی تر باشه

آیتک💔 ای کاش اعتماد نمی کردم ای کاش ساده لوح نبودم اشکام نمیذارن خوب ببینم و برات تایپ کنم منو ...

ینی چی ایکاش؟

ببین منو هر چی ک شده ی فاجعه نیست 

اینو بدون خب؟...

ب چشم ی تجربه نگاش کن

شاید تو آینده قرار بوده بدتر بشه

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
گلم نگفتم نمیخونه. پیاممو باز بدقت بخون. گفتم تو فکرشه اینکارو بکنه ولی بهتره نکنه وقتی بزرگتر بشه ب ...

منم بهم خیانت شد 

قلبمم کلی شکست .

ولی طاقت ندارم دوستم بمیره:)

شک ندارم کاربر زیر ۱۸ سال داره. احتمالا بین ۱۴ تا ۱۶ ساله هست. درگیر بحران های نوجوانی با دوست پسری ...

چقدرم قشنگ دلداری دادی،الان برای اون مصیبت بزرگیه و با این خندیدن و تمسخر بیشتر سوقش میدی به سمت این کار

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

کاترینا انلاینی میبینی دارم میمیرم جواب بده التماست میکنمم

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

منم دلم واسه دستات صدات و هرچی مربوط به توئه تنگ میشه میام کنسرتت 🖤

ایجونم منتظرتم بیبی 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ینی چی ایکاش؟ ببین منو هر چی ک شده ی فاجعه نیست  اینو بدون خب؟... ب چشم ی تجربه نگاش کن شای ...

ایتک بهش بگو نکنه 

من طاقت ندارم :) 

منم میمیرم اگه بمیره 

کاترینام 

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

نمیدونم .. سردرگمم .. ولی میدونم عاقل تر از این حرفاس ..

اگه اینطوریه منم کلی درد دارم باید بمیرم:)

مال منو ندید قلبم داره میاد تو دهنم:(

شاید داره با خودش خلوت میکنه و حوصله گوشی نداره و برمیگرده یکی دو روز صبر کنید اگه خبری نبود کاری که گفتم رو انجام بدین

میدونی چرا میخواست این کارو بکنه؟

چه زود یک سال شد....😔💔   
اگه اینطوریه منم کلی درد دارم باید بمیرم:)

ملیس الان مو‌قعه اش نیست