2777
2789
عنوان

خداحافظ🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2990 بازدید | 221 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاش امروزم سمت گوشی نمیومدم تا اینجوری نشم ..

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

کپی کردم بردم تو تلگرام پیاده کنم از اونجا بیام ولی لینکش ابی نشد با اینکه تعلیق شده امکانش هست خودش ...

تا دو دیقه پیش ان بود ..

میبینه

من اونقدر هم کثیف نبودم که با بغل کردنم دستات کثیفشه 🖤. توی ناشناس من نیستم پس الکی بعد از رفع تعلیقیتون نریزید سر من که بهت خبر دادم ندیدی ناشناس دست دوستمه اگه کرمی هم ریخته ممنون میشم پای من نزارید👍

دلم برات تنگ میشه .. امیدوارم هرچه زود تر حالت روال بشه :) و به ارزوهات برسی .. مراقبت کن بیب&nbs ...

بیب یعنی چی 

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
من نتونستم برم ناشناسش ولی اگه پیامی بزارید اون حتما میبینه

ندیده اگه ببینه مشخصه ...

من حرفامو زدم بهش .. ولی بازم میرم ناشناسش .. همه حرفاشونو زدن .. شاید پیوی :)

نکنه یه وقت :) 

قلبم 💔

نکنه یه وقت 

به انتخاب خودش اصن نکنه 

من دیگه طاقت ندارم 

بهترین دوستم خود کشی کرده بود 

طاقت اینو نداره قلبم 

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

کپی کردم بردم تو تلگرام پیاده کنم از اونجا بیام ولی لینکش ابی نشد با اینکه تعلیق شده امکانش هست خودش ...

تعلیق شده :)

پشیمون شدن از انجام کاری بهتر از پشیمون شدن از انجام ندادنشه ❤️ برای خواسته هات دیر نیست 

شک ندارم کاربر زیر ۱۸ سال داره. احتمالا بین ۱۴ تا ۱۶ ساله هست. درگیر بحران های نوجوانی با دوست پسری که بهش خیانت کرده یا عکس و فیلم ن.ودشو پخش کرده. حالام تو عالم بچگی همه چیو تموم شده میبینه و میخواد خودکشی کنه. نرو سمیه. زندگی انقدرام سخت نیست ، بزرگتر بشی به این روزات میخندی🤭

شاید داره با خودش خلوت میکنه صد در صد نمیشه گفت رفته سراغ اون کار....

میره

فک کردم تونستم منصرفت کنم کاتریناا ولی انگار الکی خوشحال بودمم الان احساس ی قاتل و دارم که ندونسته قتل کرده 💔😭

شک ندارم کاربر زیر ۱۸ سال داره. احتمالا بین ۱۴ تا ۱۶ ساله هست. درگیر بحران های نوجوانی با دوست پسری ...

اگه بره خودکشی کنه چی؟ میدونی یه بچه ۱۵ ساله بخاطر رنگ مو خودکشی کرده 

بعد ایشون رو میبینی ک نمیکنه ؟ :)

تعلیق شده :)

اره....

کاش نی نی یار نمیبستش البته فکر کنم از کاری که میخواست بکنه خبر نداشت

من داخل ناشناسش نتونستم برم اما مطمعنم اگه پیامی بدین میبینه اگه تونستی به منم بگو وقتی دید اگر دیدین بازم خبری نشد به نی نی یار ماجرا رو توضیح بدین میتونه پیگیری کنه و بفهمه زندست یا....

قبلا برای یکی دو نفر این کارو کرد ولی همتون باید بهش بگین

چه زود یک سال شد....😔💔