ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳
..ریشش موند تو لثه دردم تموم برید 600هزارتومن دادم دیروز خدا شاهده فقط اون یه تیکه ریشه برام در اورد ....جالبه هنوز دردش نخوابید چند ساعت یکبار ژلوفن میخورم
یه خیارشور رو از یخچال بذار بیرون تا از سردیش کم بشه و بعدش از وسط نصف کن بذار روی دندونت سریع آروم میشه یا آب نمک غلیظ درست کن و تو دهنت نگه دار یکم بعد خالی کن آروم میشه
☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘ امید ماروهم ناامید نکن که امیدم به خودته خداجون ☘ ☘خداجون حاجت هامون رو همراه سلامتی و دلخوش بده☘ الهی امین😘😍
با قد ۱۷۰:وزن اولیه ۱۰۰😬وزن فعلی ۷۰😍وزن هدف ۶۵ 🤤 همین الانم بدنم عالی و بی نقصه اما من همیشه بهترین و میخوام و تا آبان میرسم بهش💪🥹 به امید دیدن وزن هدف رو ترازو🥳🥳🥳