2789
عنوان

چه پررو

425 بازدید | 17 پست

گفته بودم پسر هشت نه ساله جاری فحش بد داده بود به من 

دختر جاری هجده ساله هم بدرفتاری کرده بود با ما 

منم الان یک ماه بیشتره نرفتم 

هر جا هم اونا باشم نمی‌رم 

الان شوهرم میگه زنگ زده با برادرش کار داشته 

این بچه هم برداشته گفته دلم برای اسم دخترم و گفته تنگ شده می خواهم بیام خونه تون. شوهرم گفته که تو به زن عمو فحش دادی .این پسره هم گفته که من شوخی کردم .شوهرم گفته فحش که شوخی نمیشه.اون بچه هم گفته میام معذرت می خوام.

الان شوهرم می‌گفت بیارمش. منم گفتم که نه تو نیار اگه خواست با پدر یا مادرش بیان که اگه بازم فحش داد بشنون

امان از قوم شوهر که بچه هاشونم نخاله ان😫

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ی جاری من ۴ ساله بود کنارش نشسته بودم یهو دستشو پر کرد زد تو صورتم 

دلم میخواست خفش کنم حیف که بچه بود نمیتونستم چیزی بگم

بدتر از اون مادرشوهر بی‌شعورم بود که غش غش میخندید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فحش بچه هشت ساله واسم مهم نیست.‌چون میگم خوب تربیت نشده. ولی اگه بچه داشته باشم چرا مهمه واسم.

چون نمی‌خوام بچه م ازش یاد بگیره. درسته که بلآخره ممکنه بچه از بیرون حرف زشت یاد بگیره ولی دلم نمیخواد این اتفاق از تو خونه م شروع بشه.

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
سلام خوبه که معذرت میخواد

بابا اونم دروغ شه

چند بار گفته ببخشید ولی من هم مثل الان سفت نگرفته بودم که اصلا وقتی اون بود نمی رفتیم 

ولی چه معذرت بخواد چه نخواد دیگه اون باشه ما نمیریم

حرف من چطور بود 

بهتر شد بعدم بگو مسئولیت سنگینه با پدر مادرش بیاد خیال همه راحتتره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من فحش بچه هشت ساله واسم مهم نیست.‌چون میگم خوب تربیت نشده. ولی اگه بچه داشته باشم چرا مهمه واسم. چ ...

نه برای من مهم ه می دونی چرا 

چون همزمان خواهرش هم بدرفتاری با ما 

یه نتیجه می گیرم اونم اینه که اونا توسط پدر یا مادر علیه ما تحریک میشن 

پس به خاطر احترام خودم و دخترم نمی‌رم 

بهتر شد بعدم بگو مسئولیت سنگینه با پدر مادرش بیاد خیال همه راحتتره

آره گفتم تو بری بیاری انگار گفتی آفرین که فحش دادی 

این دفعه خیلی سفت گرفتم ولی دیگه روال تغییر نمی کنه چه بیاد چه نیاد 

که البته گفتم که احتمال میدم جاری نذاره بیاد 

چون جاری طلبکاره که نباید ناراحت میشدن

نه برای من مهم ه می دونی چرا  چون همزمان خواهرش هم بدرفتاری با ما  یه نتیجه می گیرم اونم ...

اگه فقط به تو فحش میده پس حتما یادش دادن

ولی اگه با همه اینجوری ه درست تربیت نشده

اون روز تو خیابون یه بچه به مامان ش گفت ج...ده...

مامان ه فقط بهش گفت ای بی تربیت 

به شوهرم گفتم من بودم وسط خیابون سکنه کرده بودم.

حتما تو خونه شون هی میگن که واسه مامان ه عادی ه. 

دختر زمستونی من🤱👶.. آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟     .
اگه فقط به تو فحش میده پس حتما یادش دادن ولی اگه با همه اینجوری ه درست تربیت نشده اون روز تو خیابو ...

در صورتی که بی تربیت هم باشه دلیل نمیشه من سکوت کنم شاید بقیه دلشون می خواد فحش بشنون ولی من نه

برات مهم نباشه دختر خواهر شوهرم ۲۰سال بیشتر داره سلام بلد نیست

من به شوهرم گفتم این ادب نداره ولی جای باشه میرم اون باید خجالت بکشه ازکارش من چرا نرم ک بگن فلانی از آدم به دور و ....

ولی به شوهرم میگم و اونم بجاش بهشون گوش زد می‌کنه و میگه

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
آره گفتم تو بری بیاری انگار گفتی آفرین که فحش دادی  این دفعه خیلی سفت گرفتم ولی دیگه روال تغیی ...

به هیچ وجه نزار بیاد زحماتت هدر میره باید با حضور پدر و مادرش عذر خواهی کنه.برای خودت ارزش قایل باش