2821
2789
عنوان

سرویس طلا

148 بازدید | 12 پست

برای عقد کنون فعلا چون درگیر ساخت خونه بودیم نمیتونیم هزینه ی زیادی کنیم . از اون طرف خانواده ها اصرار دارن هرچه زودتر برگزار بشه . حالا اگر شما بودید حاضر بودید سرویس طلا دست دوم بگیرید برای عقد کنون یا نیم ست طلا؟؟

من ترجیح میدم دست دوم بگیرم ولی سرویس بگیرم . بنظرتون کارم اشتباهه؟؟ م

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه والا ، بهترین کار رو میکنی 

الان سرویس های طلا حداقل ۲۰ درصد دستمزد دارن و با خرید دست دوم این عدد تا ۴ درصد میرسه

من هر طلایی تو زندگیم خریدم دست دوم بوده،  خیلی هم راضیم که پولم تو جیبم مونده  

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اثلا نگیر کی میخاد بگه نداشت 

نمیشه دست من بود اصلا جشن نمیگرفتم . ولی خب مشکلاتی هست که منتظره کوچک ترین چیز هستند تا حرف و حدیث ها شروع بشه  حوصله ی حرف شنیدناشون رو ندارم واقعا اذیت کنندس.

راستش نمی‌دونم اگه شوهرت باید بگیره. باهاش راه بیا ولی اگه مادرشوهرت باید با هزینه خودشون بگیرن  کوتاه نیا سرویس کامل و نو بگیر 

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

راستش نمی‌دونم اگه شوهرت باید بگیره. باهاش راه بیا ولی اگه مادرشوهرش باید با هزینه خودشون بگیر ...

نه مادر شوهر ندارم . شوهرم میخواد بگیره برای همین دارم به دست دوم قانع میشم وگرنه نو میگرفتم اونم سرویس. پدر شوهرمم بازنشستس آنچنان هزینه ای نمیتونه کنه 

نه مادر شوهر ندارم . شوهرم میخواد بگیره برای همین دارم به دست دوم قانع میشم وگرنه نو میگرفتم اونم سر ...

خب پس با شوهرت راه بیا 

لطفا برای راحت گذشتن دوران بارداری و سلامت و راحتی در زایمانم در دعا باشید ممنونم

2824
2823
2791
2779
2792