2777
2789
عنوان

عقد کردیم 🥹💍

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 37 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

آره دارن ولی جای عمه وخاله نمیگیرن 

منم خاله ندارم 🥲

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
بچه‌ی مظلومم 🥲😂

🥲🥲

انسان ها از خاک درست شدن 🙂 خوب این طبیعه که کرم داشته باشند 😂😎لطفا من را در تاپیک های درباره حیوانات تگ کنید😍           درباره حیوونا اطلاعات دارم و عاشقشونم شاید بتونم کمک کنم🙂😉
خدارو شکررر بعضی وقتا از خواهر بهترن

آره ولی نمیشه تو حریم زندگی متاهلی زیاد وارد کرد رفیق رو.

خواهر خیلی خیلی بهتره :(

الان منو امیر هیچکیو نداریم که مثلا چندسال بعد باهاش بریم بیرون و هم‌سن و سالمون باشه. اگه حداقل یکیمون خواهر برادر داشت عالی میشد.

لبخند بزن ✨

عزیزززمممم مبارک باشه خوشبخت باشی 

بیا من خواهرت میشم با افتخار😂💕

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻