2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه سرکار میری . باید بزاری . ولی اینو بدون یکم سخت هست اما فوایدش بیشتره . اجتماعی میشه اگه آموزشی باشه به صورت بازی سرگرم میشه ذهنش باز میشه. فقط تو انتخاب مهد کودک دقت کن که با بچه نه دعوا کنن نه سخت بگیرن

ن شاغل نیستم همسرم میگه ببرش خودتم برو کم کم تا عادت کنه

من دخترم سه سال نیم که بود بردمش کلاس زیمناستیک

جلسه اول حضور داشتم از جلسه بعد تنها گذاشتمش

البته بیرون باشگاه بودم ک لازم شد سریع برم کنارش

خیلی دوست داشت و کنار اومد.

ولی ی سری بچه ها اکثر جلسات دیدم مادراشون حضور داشتن.

باید ببینی بچت جطوره وگرنه ارتباط با بچه های دیگه خیلی براشون خوبه.

خیلی بهم وابسته اس میخام دور باشه وابستگیش کمتر شه

منم پسرم همینطور بود بردمش پیش پرستاری که خواهر زاده م از کوچیکی می‌رفت .مادر شوهرم دم به دقیقه چرا میبریش بیا بندازش اینحا . از بندازشش خوشم نیامد و از اینکه تربیت اصلا براشون مهم نیست . نوه بزرگش ون لوس و عقده آیی بار اومده . . گذاشتم پسرمو الان چهار سالشه بردم مهد . پسرم خیلی به نظرم اجتماعی شده ‌وحتی تو مهد دیدم کوچیکتر هم هستن . الان شعر حفظه ذهنش آماده ی برای یاد گیری . ولی اگه میتونی از مهر ببر . مهد سخت گیر نباشه بازی آموزش بده .  

منم پسرم همینطور بود بردمش پیش پرستاری که خواهر زاده م از کوچیکی می‌رفت .مادر شوهرم دم به دقیقه چرا ...

من خداروشکر مادر شوهرم اهواز زندگی نمیکنه اره مهرصد درصد میبرمش ک اموزش هم داشته باشه