2777
2789
عنوان

کسی هست اینجا خودشو گم کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 48 پست

منم همینم دقیقا 

خودمو نمیشناسم 

قبلا این جوری نبودم💔

باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم... وز جان و دل یارم شوی تا عاشق زارت شوم... من نیستم چون دیگران بازیچه بازیگران... اول به دام آرم تورا وانگه گرفتارت شوم❤️              از تاریخ ۲۰ آذر کاربری دست دو نفره یکیمون مجرده اون یکی نیمه متاهل(عقده)😂 شهریور 14۰۲👈 دارم از نامزدم جدا میشم💔 شاید ی روزی درموردش تاپیک زدم😔

اول از همه برو ورزش برای تنظیم هورمون های بدنت 

دوم استفاده از گوشی و فضای مجازی رو کم کن 

سوم به دیدار دوست و اشنا برو 

چهارم مشغول یه کاری شو و حتما تمومش کن تا توانایی هاتو ببینی 

پنجم موزیک های شاد گوش بده 

ششم اگر فکر منفی و نا امیدی به سراغت اومد و تنها بودی حتما بزن بیرون و بدو وموزیک شاد گوش بده 

هفتم نماز بخون و با خدا راز و نیاز کن 

هشتم رو کاغذ تمام برنامه هاتو بنویس و انجام بده و همچنین خواسته هاتو 

نهم خودتو با دیگران مقایسه نکن خودتو دوست داشته باش و بدون منحصر به فرد هستی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اول از همه باید به این قضیه پی ببری که ارزشت از همه چیز تو این دنیا بالاتره فعلا برای شروع کن ک ...

چرا من اصلا حتی اینارو نمیتونم قبول کنم؟یعنی به نظرم همچی دروغه و انگار ادما واقعی نیستن اصلا ادمی رو به رومو باور ندارم انگار نیست اونجا و واقعی نیست .این حرفا به نظرم حالت شعار داره و میگم کسی اینارو میگه حتی یه ذرم واقعیت اون چیزی که درک میکنی رو نمیتونه حس کنه .

خیلی سعی کردم اینارو انجام بدم ولی انگار روحمو قبضه کردن و خودم رفتم یجای دیگه .حتی خودمم دیگه انگار واقعی نیستم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

چرا من اصلا حتی اینارو نمیتونم قبول کنم؟یعنی به نظرم همچی دروغه و انگار ادما واقعی نیستن اصلا ادمی ر ...

عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم صفحه اول کتاب شفای زندگی و کتاب تفکر بهتر زندگی بهتر رو مطالعه کنی اگه فکرت نسبت ب این کتابها هم خوب نبود حتما یه روانشناس مراجعه کن حتما حتما تا خوب بشی 

عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم صفحه اول کتاب شفای زندگی و کتاب تفکر بهتر زندگی بهتر رو مطالعه کنی اگه فک ...

کتاب زیاد میخونم 

اما میگم هیچی حس واقعی نداره 

یعنی هیچیو حس نمیکنم 

اصلا باورم نمیشه خودمم حتی وجود دارم

چجوری بگم .

تقریبا یه مدتی هست اینجور شدم 

خیلیم سعی کردم که اینارو بریزم دور ولی نشد بیشتر به قول اسی تو باتلاق فقط فرو رفتم 

دلم لک زده که بتونم از چیزی لذت ببرم .غذایی که میخورم مزه داشته باشه .ادمی که میبینم واقعی باشه 

خوشیو حس کنم حتی راضی ام یادم بیاد غصه خوردن چجوری بوده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

کتاب زیاد میخونم  اما میگم هیچی حس واقعی نداره  یعنی هیچیو حس نمیکنم  اصلا باورم ن ...

حتما دچار یه بیماری شدی عزیزم نترس دکترا اومدن برا درمان ماها یه سر برو روانپزشک ببین چی میگه من خودم ی مریضی داشتم بعد سه سال سرپا شدم

این اختلال های که گفتین رو من مطالعه کردم ولی من اون اثرات توهم و چیزای دیگه رو ندارم همه چیزم نرمال ...

افراد اسکیزوئدی افکار عجیب وغریب دادن بیشتر هزیانه تا توهم واین که میگید نمیدونم کیم رو دقیق متوجه نمیشم منظورتون رو مثلا منظورتون اینه احساس پوچی میکنید ومثل گذشته احساس خوشحالی ندارید یا این که دچار گیجی میشید وخودتون رو واقعا گاهی نمیشناسید مثل کسی که دچار فراموشی میشه؟

حتما دچار یه بیماری شدی عزیزم نترس دکترا اومدن برا درمان ماها یه سر برو روانپزشک ببین چی میگه من خود ...

یعنی چی؟یعنی مثلا ممکنه جسمانی باشه؟

آخه میدونی من وضعیت روحیم خیلی خرابه 

زندگی جالبی ندارم 

یعنی چی؟یعنی مثلا ممکنه جسمانی باشه؟ آخه میدونی من وضعیت روحیم خیلی خرابه  زندگی جالبی ندارم& ...

بعضی بیماری ها هست ک روحیه ولی با قرص رفع میشه مثلاً روانپزشک ک بری یه تست ازت میگیرن بیماری تو تشخیص میدن

بعضی بیماری ها هست ک روحیه ولی با قرص رفع میشه مثلاً روانپزشک ک بری یه تست ازت میگیرن بیماری تو تشخی ...

شرایطشو ندارم برم 

بازم ممنون بابت حرفت

شرایطشو ندارم برم  بازم ممنون بابت حرفت

البته خودتم میتونی ب خودت کمک کنی ولی اول از همه باید باور داشته باشی کتابی ک میخونی واقعیت داره من خودم اول کتاب انگیزشی خواندم ک از حالت افسردگی نجات پیدا کردم الان ک زندگیم بهتر شده دارم کتاب شهدا و حضرت فاطمه رو میخونم که سختی هایی ک کشیدن رو بفهمم تا زندگی روز ب روز ب کامم زیباتر بیاد

افراد اسکیزوئدی افکار عجیب وغریب دادن بیشتر هزیانه تا توهم واین که میگید نمیدونم کیم رو دقیق متوجه ن ...

نمیدونم چجوری توصیف کنم مثلن ت واقعی با یکی صحبت میکنم ذهنم یجای دیگ هس نمیتونم مثل قبل طولانی صحبت کنم یا مثلن یکاری میخام انجام بدم همش احساس میکنم این خود من نیستم از یه حالتی نمیتونم دربیام انگار توش گیر کردم

نمیدونم چجوری توصیف کنم مثلن ت واقعی با یکی صحبت میکنم ذهنم یجای دیگ هس نمیتونم مثل قبل طولانی صحبت ...

خوب باید بری پیش روانپزشک البته اگه روانشناس درست وحابی تو شهرتون هست بهتره اول باید بفهمی مشکلت چیه چون خودت نمیتونی خودتو درمان کنی ممکنه از افسردگی شدید باشه تا علایم اولیه اسکزوفنری براساس علایمات تشخیص میدن سرخود هم دارو نخور چون ممکنه حالت رو بدتر کنه