mmay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 65 عنوان طلاق 94 بازدید | 4 پست سلام خانما داداشم زنش میخواد طلاق بگیره ومهریه میخواد ولی داداشم چیزی نداره بابای من هم در حد زمین اینا داره الان همه میگن داداشم که نداره ولی میگن از پدرم میگیره همچین چیزی هس ؟ برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست 1402/05/16 | 17:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
طوطیار عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4019 اگ ندارین واقعا ک هیچولی تا ابد اون دِین ب گردن داداشت میمونه حتی اگ زن داداشت امضا کنه ک بخشیده مهریهشوچون زوری بخشیدهمثل قرضه هر زمان اگ یک پونصد هزار تومنی هم دستش بیاد اون حق زنشه دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
mmay مدیر استارتر عضویت: 1399/10/27 تعداد پست: 65 اگ ندارین واقعا ک هیچ ولی تا ابد اون دِین ب گردن داداشت میمونه حتی اگ زن داداشت امضا کنه ک بخشیده م ... داداشم هیچی نداره کارگر سادهه اگه مهریه نتونه بده اون زندان میدن برای دوست داشتن وقت لازم است اما برای نفرت گاهی فقط یه حادثه یا یک ثانیه ام کافیست
طوطیار عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 4019 داداشم هیچی نداره کارگر سادهه اگه مهریه نتونه بده اون زندان میدن زندان دیگ نمیکنن برای قرض و مهریه دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....