2777
2789
عنوان

عمل کاشت لنز

2601 بازدید | 30 پست

کسی تا حالا عمل کاشت لنز انجام داده؟

من چند روز پیش رفتم برای معاینه ی قبل از عمل وقتی عکسامو نشون متخصص دادم گفت فقط میتونم عمل کاشت لنز انجام بدم. الان خیلی استرس دارم و نمیدونم چیکار کنم.

لطفا اگر چیزی نمیدونید نظرات منفی ندید:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این روش دائمی هست؟ عمل کنی دیگه اوکیه؟

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه
نه طبیه برای برداشتن عینک

لیزیک یا پی ار کی میکنن من خودم پی ار کی کردم 

شماره چشمت چنده مگه ؟

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲
آره دائمیه

ببخشید میشه بپرسم هزینه اش حدودا چقدر میشه؟

منم میخام سال دیگه عمل کنم 

اگر اینان مسلمان اند   خدایا کافرم گردان            متخصص گزاشتن مژه موقت زبان انگلیسی اشپزی مدرن رانندگی                                            یک دانشجوی پرکار خانه دار که قبلا تعلیق شده            اگر با من مخالفی ریپلای نزن دوست عزیز حوصلتو ندارم.        اگر زوج تالاسمی مینور هستی خیلی ممنون میشم تجربیاتت در مورد بارداری یا پی دی جی رو باهام در میون بزاری.           برای گریه های بی وقفه