2777
2789
عنوان

رشته پزشکی

118 بازدید | 7 پست

یکی از دوستای دیگم هست اونم خیلی دلش میخواد پزشکی بخونه دلش میخواد بره دانشگاه تهران و درس بخونه ولی نمیدونه کدوم شغلشو بخونه 

خیلیا بهش میگن برو متخصص زیبایی شو ولی نمیدونه میشه کمک کنید

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اول پزشکی بخونه و قبول بشه

هفت سال تخصیل وقت داره واسه تخصص فکر کنه

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)🌾🌙کلنا فداک یا فرمانده جانم مهدی(عج)🌱دوستای خوبم خواستین بهم بگین براتون توحید بخونم و صلوات بفرستم✨♥خدایا!از بد کردن آدمهایت شکایت داشتم به درگاهت اما شکایتم را پس میگیرم...من نفهمیدم!فراموش کرده بودم که بدی را خلق کردی تا هر زمان که دلم گرفت از آدمهایت، نگاهم به تو باشد.گاهی فراموش میکنم که وقتی کسی کنار من نیست،معنایش این نیست که تنهایم.معنایش این است که همه را کنار زدی تا خودم باشم و خودت... با تو تنهایی معنا ندارد!مانده ام تو را نداشتم چه میکردمدوستت دارم، خدای خوب من.(دکترچمران)🕊🤍🌿
حالا پزشکی قبول شده اصلا ؟ ک لنگ تخصصه ؟

یاد سریال نیسان آبی افتادم که یکتا ناصر میگفت موندم برم زیبایی یا نه دکتر پرسید الان عمومی تموم کردین گفت نه کنکور بدم بعد ۷ سال بخونم 😂 شما دانشجو پزشکی هستین؟؟

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
یاد سریال نیسان آبی افتادم که یکتا ناصر میگفت موندم برم زیبایی یا نه دکتر پرسید الان عمومی تموم کردی ...

😂

نه نیستم

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰