2821
2789
عنوان

گوشی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 30 پست
ن پنهانی پول برداشت کرده ک متوجه شده

این میشه دزدی ها

خیلی کار خانم زشت بوده

منم بودم بدم میومد

تاره خودشم کوچیک کرده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منو همسرم خیلی راحت سر گوشیه هم میریم بی دلیل هیچکدوم هم شک نداریم به هم ، زن و شوهر بااااااید چیز مخفی نداشته باشن

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی دیده که دعواشون شده؟

شاید حدود ۷سال پیش فقط ی پیام سلام بود دیگ بعد اون حساس شدم البته منظور از خانوم خودمم😢دیگ ذهنم خراب شده الان سر هر بحث و دعوا نقطه ضعفمو میدونه رمزشو عوض میکنه چون حرص میخورم

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

گوشی وسیله شخصیه اما وسیله پنهون کاری نیست اینکه تماسها رو پنهونی جواب بدیم پنهونی چت کنیم تا طرف میاد صفحه گوشی رو عوض کنیم اینا میشه مخفی کاری ...کسی که چیزی تو گوشیش نداره بیخودی هول نمیکنه 

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تورا...💔
چرا مردی که ریگی به کفشش نیست اجازه نمیده همسرش دست به گوشیش بزنه یا رمز نده؟؟اصلا نمیتونم هضمش کنم

دقیقن نمیدونم فاز اونایی ک میگن چرا مجردیمو درک نمیکنم بخدا پیر میشی تو ازدواج😢

↩کــــاش زنــدگی دکــــمه برگشــــت داشـــت↪

الان کی تو کی فضولی کرد

چه سوال جامعی😂😂😂😂😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بنظرم  زنو شوهر نباید از هم چیزی رو قایم کنند واقعا اگر چیزی برای قایم کردن نباشه چرا ااا رمز میزارن منکه شوهرم اگر رمز بزاره حتما ی کاری کرده همیشه هم رمز داره خدا ازش نگزره