بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم بودم و هستم.داروهم نمیخورم پریودیم خیلی با تاخیره. اقدام اول باردار شدم
ولی تنبلی اگه داری درمان کن من شنیدم عوارض داره
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
سلام دوستان فروش انلاین دارم از تولیدی و ارسال به سراسر کشور با چندسال سابقه فروش و رضایتمندی مشتریان لباس زنانه ...بچگانه ... ... ...کفش دارم داخل واتساپ وروبیکا فعالیت میکنم هرچیزی هم سفارش دادین از همون اول پیگیری میشود تا بدستتون برسه لطفا عضو کانالم بشید و از کارهایم دیدن کنید زیر قیمت بازار و حراجی هم میذارم با کیفیت وجنس خوب لینک کانال واتساپ و روبیکا
تاپیک قبلیت بودم..من الان اووابوست و آی پی ۶ میخورم قبلش ۳ ماه متفورمین خوردم..براتنظیم پریودی هم فقط مدروفم ۵ خوردم...این ماه باید لتروزول و امپول استفاده کنم سینال اف و اچ ام جی و ازادسازی
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
من فک میکردم فقط برا بارداری مشکل سازه.پس برم دنبالش
خودت سرچ کن من اصلا مجردم ولی رفتم دنبال درمانش
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ
متفورمین از اول عید اووابوست اینارو هم یه ماه و نیمه