منم ورم معده مزمن دارم ولی درد ندارم در حالت عادی. فقط بادگلو دارم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
عزيزم ورم معده درد نداره ولى اين چيزى رو كه ميگم درست كن و بخور زيره سبز و شويد خشك رو آسياب كن به اندازه مساوى بعد غذا يه قاشقش رو بخور يا هر وقت خس كردى ورم دارى خوب خوب ميشى و شايد ديگه برنگرده
آویشن رو با مقدار مساوی زنیان مخلوط و پودر کن و به همون نسبت سیاهدانه رو بهش اضافه کن. سیاهدونه رو پودر نکن. قبل و بعد غذا نصف قاشق چایخوری ازش بخور.
یکی دیگه هم بارهنگ. من با آب قاطی میکردم میخوردم. خیلی بهتر شده بودم. الان چون میخوام آزمایش میکروب معده بدم همه رو قطع کردم
انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.