2777
2789
عنوان

استرس

38 بازدید | 7 پست

بچه ها من خیلی استرس میگیرم در شرایط های متفاوت 🥺

خیلی هول میشم. خودم از رفتارم متنفرم 

امروز رفته بودم جایی نشستم روی صندلی تا نوبتم بشه انقدر استرس داشتم و هول بودم وقتی صدام کرد اومدم بلند شم پام محکم خورد تو صندلی و نمیدونستم باید چکار کنم بعدش.... 

خیلی ناراحتم که اینجوریم و بلد نیستم حرف بزنم 

وتوی مواقع استرسم کارای مزخرف میکنم که دست خودم نیس و صدام میگیره و یه دست پاچلفتیِ نفهم میشم 🥲

داشتم فرم پر میکردم شمارمو اشتباه مینوشتم. دستام میلرزید. عرق کرده بود دستم پیشونیم خیس خیس شده بود فکر میکردم همه دارن نگام میکنن دلم نمیخواست سرمو بالا بیارم 😭

حالم خیلی بده 

همیشه همینجوریم از خودم متنفرم

اونجا همشون پسرای همسنم بودن فک کنم تو دلشون کلیییی مسخرم کردن. یعنی راجبم چ فکری میکنن؟ 

جدیدا هم چیزامو جا میزارم و فراموش میکنم ☹️

استرسم وقتی جنس مذکر هم باشه بیشتر میشه 

نمیدونم چ کنم ولی از خودم هر روز متنفر تر میشم 

استرس حافظه رو ضعیف میکنه

حتما برو پیش روانشناس یا روانپزشک

و بیشتر باید رو اعتمادبنفست تمرین و تمرین کنی

استرس خیلییی بده خیلیی

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️ 

به نظر من این جور آدما بامزن  

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo / و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استرس حافظه رو ضعیف میکنه حتما برو پیش روانشناس یا روانپزشک و بیشتر باید رو اعتمادبنفست تمرین و تم ...

خیلیی بده بهش بی نظمی پریود و شوره پوست سر و جوش صورت و  تنگی نفس و.... رو هم اضافه کن 

خیلیی بده بهش بی نظمی پریود و شوره پوست سر و جوش صورت و  تنگی نفس و.... رو هم اضافه کن

کاملا درسته

یه روانپزشک درست درمون پیدا کن و برو

دارو میده رفتارهات مهار میشه

اگر دیدی فقط یک لحظه از خداوند بخواه مشکل ۱۲ سالم حل بشه ❤️