2777
2789
عنوان

چراا .....???😐

116 بازدید | 12 پست

چرا دختر ۱۵ ساله یا ۱۶ ساله رو به زور شوهر میدن و براشون عادیه ولی همین دختر با همین سن اگه دوس پسر داشته باشه یا خودش کسی رو دوست داشته باشه رو هزار تا بلا سرش میارن ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باازدواج ۱۵ موافق نیستم اما اونی که دوست پسر داره خودش احساسیه متوجه نیست ولی پسرا نوددرصد دنبال سواستفاده هستن 

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
شوهر فردا روزی گم و گور نمیشه، بشه پدرشو در میارن😂 دوس پسر فردا گفت باهات حال نمیکنم و رفت کسی نمی ...

والا خیلی هام دیدیم مرد واس هودش رفت زن گرفت هیچ کاری هم نتونستن بکنن

یعنی خانواده اصلا حمایتی نکردن.....

تازه دوس پسر بزاره بره خب اینطوری اتفاقا یاد میگیری ک اداما برات نمیمونن و یا اگ ایراد هایی داری برطرفشون میکنی یا مردا بهتر میشناسی....البته اگ تا تهش وا ندی

من باازدواج ۱۵ موافق نیستم اما اونی که دوست پسر داره خودش احساسیه متوجه نیست ولی پسرا نوددرصد دنبال ...

خب اگ اینطوریه ک خیلی از شوهرا هم دنبال برده میگردن ک بزنن تو سرش و بش زور بگن....

والا خیلی هام دیدیم مرد واس هودش رفت زن گرفت هیچ کاری هم نتونستن بکنن یعنی خانواده اصلا حمایتی نکرد ...

هرچیزی قانون داره، قانونا زن اول حق طلاق داره اگه مرد بی اجازه اون زن بگیره

مهریه هم داره، خیلی اگه ادعا داره خودش کار هم بکنه با درامد خودش بگذرونه زندگیش رو

هرچیزی قانون داره، قانونا زن اول حق طلاق داره اگه مرد بی اجازه اون زن بگیره مهریه هم داره، خیلی اگه ...

مگ همش مادیه؟

اگ از نظر طلاق بگی ک تو دوستی یارو خودش میره تو ازدواج چون مهریه داری مهرتو میگیری خودت میری ک تهش تو می مونی و دل شکستت

مادیاتو در نظر نگیریم هیچ فرقی نمیکنه

ببخشیدا برعکسه

از ابتدایی دوس پسر/دختر دارن الان و ترجیح میدن اینطوری باشه بعضی خانواده ها

ولی میگن زیر ۱۸ سال حتی تا سی سال ازدواجش نمیدیم :/ عجیبن بعضیا اگه این بده خب اون بدتره که با کلی سوءاستفاده و عدم تعهد و ... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ !