2777
2789
آخی... ایشالا خدا زود زود بهت بده انتظار طولانی خیلیییی سخته حالا شاید شما سنت کم باشه من اخه ۳۳ ...

ممنون عزیزم انشالله همین ماه مثبته 

منم نزدیک سی هستم🥲

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه خوبه که آرامش داری چه خوبه که صبوری  من از دیروز که بیبی زدم منفی شده حالم بده به زمین و زم ...

قربونت برم

اصلا ناامید نباش دل شکسته نشو

دور از جون همه ولی بچه‌های مریض و مشکل دار زیاد هست یا حتی بزرگ بشه حلافکار بشه یا دور از جون فوت بشه، اینجوری دل خودتو آروم کن که خدا خیلی دوستت داره و می‌خواد بهت بهترین بچه رو بده و واسه بهترین‌ها باید همیشه زیاد صبر کنی❤️

واقعا؟؟؟ یعنی امیدوار باشم؟ آخه تا الان نشده قبلش منفی باشه بعدا مثبت بشه😢

خب عزیزم بتا از ۱۴ روز بعد لقاح داخل خون مشخص میشه 

یکی از اصوام خودمون روز موعدش منفی شد ولی چهار روز بعد موعدش مثبت شد

به کی توکل کنم جز خودت خدا جونم؟
خب عزیزم بتا از ۱۴ روز بعد لقاح داخل خون مشخص میشه  یکی از اصوام خودمون روز موعدش منفی شد ولی ...

وای چه خوب

آره الان که حساب کردم هنوز ده روز نشده از روزس که احتمالا تخمک گذاری بوده پس اصلا منطقی نیست بخواد الان نشون بده

وای چه خوب آره الان که حساب کردم هنوز ده روز نشده از روزس که احتمالا تخمک گذاری بوده پس اصلا منطقی ...

تازه این حساب شماس

وممکنه جنین دیرتر از چیزی که شما حساب میکنی تشکیل بشه گلم

به کی توکل کنم جز خودت خدا جونم؟