2777
2789
وقتایی که هیچ علامتی ندارم صبر میکنم ولی دیگه تا یه چیز کوچیکی میبینم سریع میخوام چک کنم😢 این ماه ...

من چهار ساله عزیزم اصلا بفکر نباش بیخیالش شو

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
خیلی زود زدی این چه کاریه ی هفته بعد از پریودی

آره میدونم

اصلا اگر صبر کنم چون سابقه تاخیر ندارم خودش معلوم میشه بی بی هم نمی‌خواد ولی دیگه چه کار کنم ۶ ماه شده 😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی زوووود زدی گلم  منم دو روز قبل موعد زدم منفی شد ولی مطمعنم که‌مال من منفیه پریود میشم امر ...

آخیییی عزیزم

تو هم ناامید نباش

ایشالا دوتامون زود زود مامان میشیم

منکه همش به خودم میگم خدا هرموقع صلاح بدونه میده عجله نکن

ای جاااان😍😍 مبارکت باشه عزیزم❤️ مرسی امیدوارم کردی البته من طاقت ندارم وگرنه تا الان نشده عقب ب ...

انشانه خبر خوشی بهمون بدی 

منم خیلی دوست دارم برا منم دعا کنین خدا بهم نی نی بده

عاقا میشه دعا کنی منم نی نی دار بشم؟ خیلی دلم میخاد ولی دوتا سقط کردم شرایطت جوریه که خدا دعاتو قب ...

ایشالا به همین زودیا خبر بارداریتو تاپیک میکنی امیدت به خدا باشه 

برات دعا میکنم عزیزم

خیلی زود زدی. مال من یه هفته بعد پری هم منفی بود و ۱۶ روز بعد مثبت شد... حالا من خاص بود ولی دیگه بز ...

واااای جدی؟؟؟؟

چقدر عجیب

من اگر صبر کنم تا موعد چون سابقه ناخیر ندارم معلوم میشه راحت ولی عجولم🙈

زوده هنوز  اگه خیلی عجله داری دو روز قبل موعد بزن اگه باردار باشی و لقاح دیر انجام نشده باشه ه ...

مرسی عزیزم

دیگه چاره‌ای به جز صبر کردن نیست

ببخشید آخه این ماه ترشح داشتم که تا حالا پیش نیومده واسه همون عجله کردم

آخیییی عزیزم تو هم ناامید نباش ایشالا دوتامون زود زود مامان میشیم منکه همش به خودم میگم خدا هرموق ...

چه خوبه که آرامش داری چه خوبه که صبوری 

من از دیروز که بیبی زدم منفی شده حالم بده به زمین و زمان دارم فحش میدم بداخلاقی میکنم کفر میگم 

آخه این ماه خیلییییی امید داشتم خیلیییی خدا دلمو‌شکست 💔

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من چهار ساله عزیزم اصلا بفکر نباش بیخیالش شو

آخی...

ایشالا خدا زود زود بهت بده

انتظار طولانی خیلیییی سخته

حالا شاید شما سنت کم باشه من اخه ۳۳ سالمه یکم میترسم کلی باز دکتر گفت تا یکسال صبر کن

مگه دوماه پیش نگفتی باردارم؟

چرا بی بی چکم هر روز پررنگ‌تر میشد و کلی علائم داشتم ولی فکر کنم شیمیایی بود چون پریود شدم😭

خیلی گریه کردم

حالا خوبه فقط شوهرم میدونست ولی واقعا ضدحال خیلییی بدی بود