2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودشیرینی کن واسش😐

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

سیاست داشته باش دیدی ازت خوشش نمیاد دوری و دوستی.

احترامش نگه دار حرفاش به طرفت نگو.

همچنین تا زن و شوهر رسمی نشدین با مادرش سروکله نزن وگرنه میرینه به ازدواجتون اصلا به ازدواج نمیرسید خیلی ریز که خودتم نمیفهمی چیشد چون تو روت میخنده پشتت خنجر.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

هرکاری بکنی نمیشه من خودم خاله ام بود انقدر دورش چرخیدم

نشد ولش کردم الان هم اون هم خودم ازدواج کردم 

ملکه الیزابتم ترکوندید دوباره اومدم پروف دستای خودم و شوهرم هست به پشماش کاری نداشته باشید
سیاست داشته باش دیدی ازت خوشش نمیاد دوری و دوستی. احترامش نگه دار حرفاش به طرفت نگو. همچنین تا زن ...

نه اتفاقا خودمم مامانش رو خیلی دوست دارم واقعا از ته دلم دوسش دارم به خاطر همین میگم چیکار کنم اونم ازم خوشش بیاد

نه اتفاقا خودمم مامانش رو خیلی دوست دارم واقعا از ته دلم دوسش دارم به خاطر همین میگم چیکار کنم اونم ...

دوست منم همینطوری بود با مادره میرفتن خرید مسافرت یبار وویسشو پسره گرفت مادره میگفت اره اون دختره ج.نده پولات میخوره ال بل خونوادهش این اون.

خلاصه سیاست تنها چیزیه که بهت پیشنهاد میکنم. نمیگم مادرشوهر توم همینه ولی حواست باشه حس کردی ادم دو رویی هست دوری کن.

با مادرشوهر دوری بهترینه شاید شاید مادرش استثنا باشه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
دوست منم همینطوری بود با مادره میرفتن خرید مسافرت یبار وویسشو پسره گرفت مادره میگفت اره اون دختره ج. ...

نه عزیزم مادر شوهرم نیست که فقط چون همو میشناسیم میگم چیکار کنم که از من خوشش بیاد😂❤️