2777
2789
عنوان

دارم خفه میشم

485 بازدید | 38 پست

بقض لعنتی داره خفم میکنه اینقد گریه کردم که سرم داغ شده خدا جون کجایی چیکار کنم منو ببخشی حتی نمیدونم چه گناهی کردم که داری مجازات میکنی من کم آوردم بریدم تسلیمم😔فقط باهام حرف بزن بگو چیکار کنم خدااااااااااااااااا 

به جز اینجا نمی‌دونم با می درد کنم خیلی حالم بده

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا دقیقا منم مث توام انگار ک یکی هستیم من سرکارم بغض می کنم

اومدم بیرون حال هوام عوض بشه اینجا هم خود به خود گریه م میگیره

حرمت ها را نشکنیم.شاید روزی ،یه جایی مجبور باشیم به هم سلام کنیم. همیشه در حد یه سلام هم شده حرمت نگه داریم ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا  یه صلوات مهمونم میکنی؟
اومدم بیرون حال هوام عوض بشه اینجا هم خود به خود گریه م میگیره

گریه کن بلند بلند خیلی خوبه

من چند روز فقط بغض دارم هر کاری می کنم‌اشکم‌نمیاد 

می دانستم زَهر است...چشیدم!
چی شدههههههه

پشت سر هم بد آوردم الآنم یه چیزی از خدا می‌خوام نمیده مگه من چیکار کردم مگه من بنده ی اون نیستم😭

هیچکس دوستم نداره  هیچی ام نشدم تو زندگیم

عزیزم منم احساس تو رو داشتم میخواستم خودکشی کنم 

ی کتاب بهت معرفی میکنم اسمش هست شفای زندگی تو اینترنت بزن رایگان دانلود کن هم صفحه. ی اولشو بخونی ب زندگیت ارز ش میدی موفق باشی

گریه کن بلند بلند خیلی خوبه من چند روز فقط بغض دارم هر کاری می کنم‌اشکم‌نمیاد 

باورت نمیشه یه کلمه نمیتونم حرف بزنم گریه م میگیره

عزیزم منم احساس تو رو داشتم میخواستم خودکشی کنم  ی کتاب بهت معرفی میکنم اسمش هست شفای زندگی تو ...

اونو قبلا خوندم

سابقه خودکشی ام دارم  خیلی عذاب کشیدم

نمیدونم خودمو بکشم میمیرم یا باز زجر میکشم از این طرفم زنده ام خیلیی آشفته و در رنج و عذابم

دشمنمم این حال منو نداشته باشه

پشت سر هم بد آوردم الآنم یه چیزی از خدا می‌خوام نمیده مگه من چیکار کردم مگه من بنده ی اون نیستم😭

خب عزیزم بخای چیزی و ب دست بیاری از قانون شکرگزاری استفاده کن من میخواستم وام بگیرم ازقانونش استفاده کردم هر سه بار وام افتاد بهمون 

سه بار مینویسی

خدایاشکرت خدایا شکرت خدایا شکرت 

بعد خواسته تو مینویسی جوری ک اتفاق افتاده مثلاً ممنونم که وام در تاریخ فلان بهم افتاد.  دوباره سه بار مینویسی خدایا شکرت 

ب مدت چهل روز انجام بده اتفاق میفته

انقدرم از زندگی ننال کتاب چهار اثر فلورانس رو رایگان دانلود کن بخون ب دردت میخوره

اونو قبلا خوندم سابقه خودکشی ام دارم  خیلی عذاب کشیدم نمیدونم خودمو بکشم میمیرم یا باز زجر می ...

پس بهش عمل کن اگه یادت باشه اوایل ش نوشته بود هر جور فکر کنی آینده تو همون جوری می‌سازیم هرجور اندیشه کنی می‌ره توی ضمیر ناخودآگاهت و کاینات حمایتت می‌کنه که به خواسته ت وهدفت برسی 

پس هرجور دوست داری زندگیتو با فکرت تصور کن و بساز تو بهترینی عزیزم بهترین خودت رو بساز

پس بهش عمل کن اگه یادت باشه اوایل ش نوشته بود هر جور فکر کنی آینده تو همون جوری می‌سازیم هرجور اندیش ...

انقد از اینا انجام دادم انقد نوشتم تصور کردم انقد کتابای اینطوری خوندم معجزه شکرگزاری شفای زندگی چهار اثر قانون شفا و.....باورت نمیشه 

انقد تراپی رواندرمانی روانپزشکی رفتم

میدونی انگار سرطان روح بدخیم دارم و نمی کشتم