2789
عنوان

دیگه خسته شدم 😔😔

230 بازدید | 23 پست

مامانم خودشو زده به اون راه 

همسانی من الان دیگه ابروهاشونو هم برداشتن 

من صورتم خیلی پر موعه 

مامانم اصلا به روش نمیاره ک برداره 

منم روم نمیشه بهش بگم ولی اعتماد ب نفسم داغون شده با اینکه خوشگلم ولی روم نمیشه با این همه مو تو صورت کسی نگا کنم خسته شدم از این وضع 😭😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم داغونم کردن ولی یسری کارا رو از عمد انجام میدم🤣 قانون شکنی میکنم تا اونا تسلیم شن و براشون عادی شه

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم

کارایی ک دوس داریو انجام بده فوقش یه هفته بهت فهش بده لاقل از این وضع درمیای و برا خانوادتم عادی میشه تازه باید از قبل این محدودیت هارو میشکوندی

اگه بی گناه باشم و ببرنم بالای دار ثابت نمیکنم بی گناهم، خستمه حوصله ندارم از خودم دفاع کنم
مامانم خودش آرایشگره من روم نمیشه بهش بگم خودش برداره  چ برسه  خودم سرخود برم آرایشگاه&nb ...

اووقت ما همسایمون ارایشگره ب صورت دخترش بیشتر از خودش میرسه🤣🤣

کارایی ک دوس داریو انجام بده فوقش یه هفته بهت فهش بده لاقل از این وضع درمیای و برا خانوادتم عادی میش ...

من و محدود نکرده اگه بخوام اجازه میده فقط مشکل اینجاست ک اصلا روم نمیشه بهش بگم من خیلی خجالتی ام دیگه الان دختره ۱۲ سالمه هم برمیداره من نمی‌دونم چرا مامانم اینجوری می‌کنه هیچی نمیگه بهم