2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 1385 بازدید | 23 پست

موضوع شوخی نیست که خانواده اش نفهمن اون دختر با الخره که ازدواج میکنه همه متوجه میشن پیشتر آبروش میره و هزارتا انگ میزنن بهش بهتره هردوتا تون برین مشاوره و بعد به خانواده اش خبر بدین  اصلا از کجا معلوم دوستت راستشو بگه خودتو قاطی ماجرا نکن فردا روز خانواده اش بفهمن میگن تقصیر تو بوده حتما تو یه کاری کردی دخترمون هم از تو یاد گرفته وگرنه دخترمون از این کارا بلد نبوده و هزارتا چرت و پرت دیگه بهم میبافن 

پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید ۲۴ ساعت اول میرفت بدون دوش گرفتن و لباس های دست نخورده میرفت پزشکی قانونی 

از ترس ناراحتیای خونوادش به هیچکس هیچی نگفته..میگه مغزم هنگ قود اونقد گریه کردم و جیغ زدم..و تنها هم بوده...والا منم الان کارم شده گریه

موضوع شوخی نیست که خانواده اش نفهمن اون دختر با الخره که ازدواج میکنه همه متوجه میشن پیشتر آبروش میر ...

میگه دخول واژینال نبوده...بعد میگه نمیدونم چی بوده..بیچاره زیر زور هیچی نفهمیده

گلم باید خانواده اشو در جریان بذاره اگه شما اینکارو کنید ممکنه خانواده اش به شما هم مشکوک بشن بخاطر ...

خوانوادش بفهمن کل ابروش میره و یا خودش میمیره یا یکی از اعضای خانوادش..صلاح نیست خودم بچه همونجام..میشناسم قشنگ، میدونم چ اتفاقی خواهد افتاد...صلاح نیست کسی بفهمه