به یه دختر مجردی تجاوز شده تو دانشگاهش، دانشگاهش خارج شهر از خرید داشته برمیگشته ک سوار یه ماشین شده...هیچی ازش نمیدونه هیچ پلاکیم نگرقته...باید چیکار بکنیم...به هیچکسم نتونسته بگه چون خانوادش فوقالعاده تعصبین و اگ بفهمن میگشنش...خودشم میگه میخوام خودکشی کنم... شیش روزم شده ک پریود نمیشه...الان بهم با گریه گفت..کاش بودتر بهم میگفت..دوستمه...میشه راهنماییم کنید میخوام پیگیری کنم ولی خانوادش نفهمن هیچیو..میخوام به دروغ ببارمش خونه خودم...خونه خودشون شهرستانه...کسی تجربه مشابه داره راهنماییم کنه خیلی اورژانسیه ممنون
موضوع شوخی نیست که خانواده اش نفهمن اون دختر با الخره که ازدواج میکنه همه متوجه میشن پیشتر آبروش میره و هزارتا انگ میزنن بهش بهتره هردوتا تون برین مشاوره و بعد به خانواده اش خبر بدین اصلا از کجا معلوم دوستت راستشو بگه خودتو قاطی ماجرا نکن فردا روز خانواده اش بفهمن میگن تقصیر تو بوده حتما تو یه کاری کردی دخترمون هم از تو یاد گرفته وگرنه دخترمون از این کارا بلد نبوده و هزارتا چرت و پرت دیگه بهم میبافن
پولی که ما شب خرج میکنیم صبح از تو دهن شیر درمیاریم پس جلو ما با پول بابات قیافه نگیر😏😏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گلم باید خانواده اشو در جریان بذاره اگه شما اینکارو کنید ممکنه خانواده اش به شما هم مشکوک بشن بخاطر ...
خوانوادش بفهمن کل ابروش میره و یا خودش میمیره یا یکی از اعضای خانوادش..صلاح نیست خودم بچه همونجام..میشناسم قشنگ، میدونم چ اتفاقی خواهد افتاد...صلاح نیست کسی بفهمه