2777
2789
عنوان

نم دادن پوشک

783 بازدید | 34 پست

سلام دوستان.دختر من ۵۰ روزشه و ۳کیلونیمه.از پوشک مای بی بی استفاده میکنم سایز ۱ ولی جمع میشه و از کنار رونش نم میده چیکار کنم.سایز صفرم حس میکردم تنگه واسش

طبق تجربه خودم مولفیکس بهتر بوده 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب شاید دیر تعویضش میکنی......و اینکه سایز یک کنار رون‌پاش براش کشاد نیس ک مثلا پوشکش ازاد باشه و به پاش نچسبه باید کش پوشک دور پاش باشه اگ ازاد باشه نم میده

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خب شاید دیر تعویضش میکنی......و اینکه سایز یک کنار رون‌پاش براش کشاد نیس ک مثلا پوشکش ازاد باشه و به ...

نه اتفاقا چون کولیک داره و اصلا رو زمین نمیمونه دائم بغلمه تا ادرار یا مدفوع میکنه میفهمم.بله کش کنار رونش ازاده.جلوی پوشکم جمع میشه و باریک میشه

اخه سایز صفرش پس نمیداد

خب الان سایز صفر براش کوچیکه 

من برای بچم مای بیبی زودتر از مولفیکس نم میداد 

بعضی وقتا با یبار دسشویی کردن

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
نه اتفاقا چون کولیک داره و اصلا رو زمین نمیمونه دائم بغلمه تا ادرار یا مدفوع میکنه میفهمم.بله کش کنا ...

خب همون کش ازاده میزنه بیرون سایز صفر ببند تا وقتی ک خیییلی تنگش بشه 

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝