emellli مدیر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 عنوان حافظ | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 43 پست داشتم برای خودم ف.ال میگرفتم گفتم برای شماهم بگیرم😁کامنت بزارید راهنماییتون کنم😁 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش 1402/05/16 | 12:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 منننننن این شد کهتوی زندگیت فکر میکنی هیچکس ارزش تورو درک نمیکنه بخاطر اطرافیان و دوستات زجر میکشی و اونا قدرتو نمیدوننمنتظر معجزه ای هستی که اتفاق میفته البته که ب خدا توکل کن من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
محدثه647 عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 777 این شد برات که موقعیت های خوبی جلوی روته و اگه با عدل و انصاف زندگی کنی مورد لطف خدا قرار میگ ... اها مرسی
opt عضویت: 1398/04/17 تعداد پست: 6384 این شد که توی زندگیت فکر میکنی هیچکس ارزش تورو درک نمیکنه بخاطر اطرافیان و دوستات زجر میکشی ... خیلی ممنونم استارتر 🥹خدا خیرت بده دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 برای منم بگیر راجه به رابطه ام با محسن فالت اینو میگه کهبر سر راهت ی دام یا تله گذاشتهظاهرش دل پسند و رفتارش متحیر کنندساونم تورومیخادباید با احتیاط عمل کنی و بسیار عاقلانه چون اگه اسیر تله اش بشی تمامی موقعیت هاتو از دست میدیبازم ب خدا توکل کن من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 ممنون گلم نیت کردم فال اینو میگهمثل اینکه ی نیتی داری که اگه بهش عمل کنی زندگیت کاملا عوض میشهدر راه رسیدن بهش بگرد و بهترین راه رو پیدا کناگه راهتو درست انتخاب کنی خیلی خوبه برات من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 لطفا برای من بگیر .. اگه زحمت نیست بیت اول شعر رو هم بذار.. ممنون فالت این بودمثل اینکه زندگی پر از رنج و غم داشتیهیچوقت نتیجه تلاشات رو نگرفتیرازاهای مهمتو هچوقت ب کسی نمیگیاما اگه صبوری کنی خیلی زود موفق میشیتوکل ب خدا کنبیت اولش این بود:)"چو آفتاب می از مشرق پیاله براید ز باغ عارض ساقی هزار لاله برآید" من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 واسه ی منم بگیر نیت کردم باید قدر روزهایی که میگذره رو بدونی و از اونها درست استفاده کنی خبرهای خوبی میشنوی و دشمنات رو شکست میدی😁 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 نیت کردم بگیر لطفا💙 فالت اینو میگه دیگه نمیدونم😅مثل اینکه عاشق ظاهر ی آدمی شدی که خیلی براش بی تابی میکنیو اینکه اون الان ازت دورهولی اگه زیاد تلاش کنی بهش میرسی و کنارش سربلند و مفتخر خواهی بود من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 اها مرسی خواهش من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 خیلی ممنونم استارتر 🥹 خدا خیرت بده کاری نکردمدور هم ی ف.ال گرفتیم😁ممنونم💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5260 فالت اینو میگه دیگه نمیدونم😅 مثل اینکه عاشق ظاهر ی آدمی شدی که خیلی براش بی تابی میکنی و اینکه او ... عاشق که نه ولی منتظر خبر از یه نفرم🥲
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 عاشق که نه ولی منتظر خبر از یه نفرم🥲 امیدوارم به چیزی که میخای برسی و چیزی رو بشنوی ک دوست داری💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
آدم__برررفی عضویت: 1398/11/12 تعداد پست: 5260 امیدوارم به چیزی که میخای برسی و چیزی رو بشنوی ک دوست داری💙 قربونت برم من مهربون💙انشاالله هرچی تو دلته همون بشه
emellli مدیر استارتر عضویت: 1401/08/22 تعداد پست: 7934 قربونت برم من مهربون💙 انشاالله هرچی تو دلته همون بشه خدا نکنه؛)ممنونم💙 من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش
یوگارستا عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2451 فالت این بود مثل اینکه زندگی پر از رنج و غم داشتی هیچوقت نتیجه تلاشات رو نگرفتی رازاهای مهمتو هچو ... ممنونم عزیزم.. خیلی فا ل خوبیه و کاملا جوابمو داد...لطف کردی