2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

89 بازدید | 7 پست

سلام ماه پیش بی بی زدم بعد یکساعت هاله انداخت دو سه بار بعدش تست کردم دوباره همینجوری شد از خستگی و حالت تهوع و درد سینه کلافه بودم گذشت تا پریود شد... دوباره اقدام رو شروع کردم بی بی زدم دوباره هاله انداخت ازمایش دادم بتا 2 بود ولی اینقدر نوک سینه ام حساسه به لباس میخوره اینقدر اذیت میشم و درد میگیره که کلافه میشم امروز صبح هم پاشدم سرگیجه حالت تهوع بدی دارم تمام بدنم هم بی حسه هیچ جونی تو تنم نیست انگار 

چیکار کنم؟؟؟؟! 

والا منم تو این چند ماه اقدامم اووووونقدر حالتای مختلف و علائم بارداری بهم دست دااااااده که واقعا نمیدونم چی بگم... همش هم منفی🤕 اونقدر علائمم شدید بود که چندین بار حتی وسط پریودی هم میرفتم آزمایش میدادم!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم تو این چند ماه اقدامم اووووونقدر حالتای مختلف و علائم بارداری بهم دست دااااااده که واقعا نم ...

عه شماهم اینطوری، والا نمیدونم چرا اینجوریه من بارداری دومم رو تا چهارماه نمیدونستم اصلا، چون عین آدم باردار نمیشم یکم استرس دارم پریودیام چندماه یکباره قرص گلای وانس هم میخورم میترسم اگه یهو باردار شدم و نفهمیدم این قرصه ضرر نداشته باشه 

عه شماهم اینطوری، والا نمیدونم چرا اینجوریه من بارداری دومم رو تا چهارماه نمیدونستم اصلا، چون عین آد ...

نه عزیزم نگران نباش، تقریبا نثل متفورمین هست و ایرادی نداره توی بارداری. حتی ممکنه به صلاحدید دکترت تو بارداری هم باید ادامه بدی به مصرفش. شایدم بگه که دیگه نیاز نیست. در هر صورت عوارض خاصی توی بارداری و برای جنین نداره نگران نباش

نه عزیزم نگران نباش، تقریبا نثل متفورمین هست و ایرادی نداره توی بارداری. حتی ممکنه به صلاحدید دکترت ...

عه خب خداروشکر 

راستی امکانش هست که بی بی هاله انداخته باشه و آزمایش بدی بتا 2 باشه ولی باردار ام باشی 

دیروز زیر دلم درد میکرد کمرم درد میکرد پای چپ تا زانو رگش می‌گرفت یه حال بدی داشتم سرگیجه حالت تهوع 

عه خب خداروشکر  راستی امکانش هست که بی بی هاله انداخته باشه و آزمایش بدی بتا 2 باشه ولی باردار ...

والا خب آزمایش دقیق تر از بیبیه و زودتر نشون نمیده. فکر نمی‌کنم امکانش باشه اینجوری..