2777
2789
عنوان

برنگردم بهش؟

125 بازدید | 8 پست

من بعد یه سال و نیم کات کردم 4 روزه...چون همش دنبال دعوا بود از ناراحتی بخاطر وضع بد مالیش، اونم وابسته بود و محبتمو میخاست اما از کمبودش بود.. مثلا بی محلی میکردم بخاطر اخلاق بدش میگف من خیلی دوست دارم اما حس میکنم تو نداری

منم بعد از دعوای بعدی وقتی خواب بود پیامای محبت امیز فرستادم و فقط صبح بخیر جواب داد، منم پیام ندادم. گف من تا پیام ندم پیام نمیدی؟ منم گفتمش ک چقد ناراحتم بعد گف من حرفا قشنگ دوس ندارم بشنوم بعدشم کی میاد بعد دعوا عاشقونه حرف میزنه؟ اخرم گف دگ دنبالم نگرد و اینا،، 100 تا پیام فقط پشت هم فرستاد گوشیشم شکست 

منم رفتم، وقتی دید نیستم چند تا پیام فرستاد ک زلزله اومد یاد تو و مامانم افتاد اما یادم افتاد کنارم نیسی... منم جوابشو ندادم.. دگ پیام نداد مث قبل پیگیرم نشد انچنان.. باید بزارم تلاش کنه برام؟ یا اگ کاری نکرد منم رهاش کنم؟ 

اینم بگم شخصیت خودشیفته داره 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا بهترین روزهای جووینتو هدر میدی زجر میدی خودتو 

رابژه بلاتکلیف ب چ دردی میخوره 

تازه خودشیفته ها خطرناکن ب شدت 

تا میتونی فاصله بگیر و فرار کن ازشون

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

رابطه‌ای که توش آرامش روان نداشته باشی به چه دردی میخوره؟

من نمیدونم دقیقا چی شده ولی حس میکنم هردوتون اشتباه کردین

میتونی از تو تایپیک‌هام اونی مه عنوان اینه شما اشتباه منو تکرار نکنید رو بخونی شاید کمکت کرد

یا باید رابطه رو درستش کنی یا تمومش کنی این نظر منه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
 رابطه‌ای که توش آرامش روان نداشته باشی به چه دردی میخوره؟ من نمیدونم دقیقا چی شده ولی حس میکن ...

دیدم عزیزم.. دو روز پیش اون پیاما رو داد ک ترحممو بدست بیاره 

حالا دگ نمیدونم پیام بدم ندم، غرورمم نمیزاره اخه باید برام تلاش کنه، اگ نکنه لیاقت نداره؟ 

دیدم عزیزم.. دو روز پیش اون پیاما رو داد ک ترحممو بدست بیاره  حالا دگ نمیدونم پیام بدم ندم، غر ...

من راجب لیاقت آدما کاری ندارم

ولی خودم به شخصه با آدمی که بود و نبودم براش مهم نباشه نمیمونم ادامه بدم من نیاز به توجه و اهمیت دادن دارم تلاشمو می‌کنم رابطه رو درست کنم اگه نشد دیگه بیخیالش میشم و بیشتر از این خودمو اذیت نمی‌کنم

من تلاش کردن یا نکردنم برای یه رابطه به طرف مقابلم بستگی داره اگه اونم مایل باشه اونم تلاش کنه منم به تلاشم ادامه میدم اگه نه ترجیح میدم خودمو و روح و روانمو نجات بدم

این نظر منه گفتم شاید کمکت کنه حالا ببین نظر خودت چیه و شرایطت چطوره و چیکار میخوای کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من راجب لیاقت آدما کاری ندارم ولی خودم به شخصه با آدمی که بود و نبودم براش مهم نباشه نمیمونم ادامه ...

میخوام منو از ته دلش بخواد، نه اینک فقط وابسته یا منتظر باشه 

چقد طول میکشه ی پسر دلتنگ بشه؟ 

میخوام منو از ته دلش بخواد، نه اینک فقط وابسته یا منتظر باشه  چقد طول میکشه ی پسر دلتنگ بشه؟&n ...

یعنی چقدر طول می‌کشه اونا هم آدمن مثل ماها با هم فرق دارن مگه همه‌ی ما زن‌ها مثل همیم که یه زمان ‌مشخص واسه دلتنگ شدنشون وجود داشته باشه

درضمن چه دوست داشته باشه چه نداشته باشه وقتی تو رابطه هستین معمولا اون وابستگی پیش میاد