ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3743 عنوان هنذفری 😟 54 بازدید | 7 پست یه هنذفری گرفتم ۲۰۰ دو هفته نشد خراب شدددددهمونو دیدن دیج کالا زد ۱۲۰زیاد استفاده نکردم ازشششسیمش هم از بیرون سالمه برم بزنم تو سر فروشنده؟شما از ی هنذفری چن وقت استفاده میکنید؟؟ لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_ 1402/05/16 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
duddufffihh عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 7189 ما چند سال استفاده میکنیم خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴ سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل دارم 🥰
gol_bi_goldoon عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 818 هرچقدر پول بدی آش میخوری حرفای منو باور نکنید همش دروغهههههههههه
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3743 هرچقدر پول بدی آش میخوری اها ینی چون ۲۰۰ بود باید دو هفته ای خراب بشه؟تو این دو هفته شاید ۲ساعت نشده روهم ک ازش استفاده کردم لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
gol_bi_goldoon عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 818 اها ینی چون ۲۰۰ بود باید دو هفته ای خراب بشه؟ تو این دو هفته شاید ۲ساعت نشده روهم ک ازش استفاده کرد ... نمیدونم چی بگم ولی زیر 700-800 تومن چیز خوبی تو بازار نیست،باورت میشه خودم میخواستم بادز بخرم شده 5 تومن؟😐😐😐یه چیز دیگه بگم هیچوقت صدا و بیشتر از 60 درصد زیاد نکن چون نیم سوز میشن حرفای منو باور نکنید همش دروغهههههههههه
ifae مدیر استارتر عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 3743 نمیدونم چی بگم ولی زیر 700-800 تومن چیز خوبی تو بازار نیست،باورت میشه خودم میخواستم بادز بخرم شده 5 ... اره دیدم ولی ی هنذفری داشتم خیلی خوب بودددهم کیفیت صدا هم جنسش کلا سیم و مدلشم خیلی خوب بودگمش کردمم خیلی وقتم بود داشتمش قیمتشم زیاد نبود.ولی عالی بودتوقع داشتم این حداقل ۳ماه کار کنه لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
gol_bi_goldoon عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 818 اره دیدم ولی ی هنذفری داشتم خیلی خوب بوددد هم کیفیت صدا هم جنسش کلا سیم و مدلشم خیلی خوب بود ... شانسی هست فک کنم😜 حرفای منو باور نکنید همش دروغهههههههههه