2777
2789
عنوان

❌❌تقلب 📌

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 26 پست

ما برگه عوض کردیم و نشستم برای یکی از بچه ها هم نوشتم 😅

اما ریسک بزرگی هست چون مراقب ها بهمون مشکوک شده بودند 🤣

و خیلی داخل برگه هم باید تیز باشید و اون شخص و اشخاص جلسه پایه باشند لو نرید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با این نظر کاملا موافقم .

آخه چرا حق رو طوری میگید که توهین آمیز وقتی از شرایطی که من دارم خبر ندارید 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
خانم معلم از شما انتظار نمی رفت . 

یجوری رفتار نکنید که انگار خودتون تاحالا تقلب نکردین😂

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
آخه چرا حق رو طوری میگید که توهین آمیز وقتی از شرایطی که من دارم خبر ندارید 

هر شرایطی که دارید ربطی نداره عزیزم .

هر چیزی جای خودش .

مگه اون کسانی که درسشون را خوب میخونند همه بدون مشکلات هستند .

دیروز یک پسر جوانی را دیدم که داشت توی یک مغازه شاگردی میکرد باهاش که صحبت کردم متوجه شدم دانشجوی پزشکی دانشگاه دولتی هست که توی یک منطقه کم برخوردار هم زندگی می‌کرده . هیچ دلیلی هرگز برای هر نوع تخلفی مجاز نیست .من و شما کوه مشکلات هم باشیم مجاز نیستیم به واسطه مشکلات دیگه خودمون را محق تخلف بدونیم . درسته که ریاضی دو ممکنه در هیچ جای زندگی ما کاربردی نداشته باشه ولی همین کارهای کوچیک هست که شخصیت ما را میسازه . 

یجوری رفتار نکنید که انگار خودتون تاحالا تقلب نکردین😂

باور کن باور کن هرگز تقلب نکردم . جوری درس خوندم که هرگز نیازی به تقلب نداشتم . سعی کردم تا جایی که عقل و شعورم قد میده تخلف نکنم که البته قطعا مواقعی بوده که در اثر ناآگاهی و بی اطلاعی و یا کم شعوری خودم در برخی مسایل اشتباه و خطا کنم اما تقلب و امثال اونو نکردم . 

هر شرایطی که دارید ربطی نداره عزیزم . هر چیزی جای خودش . مگه اون کسانی که درسشون را خوب میخونند هم ...

عزیز محترم من زیست میخونم و الان سر کلاس بچه های ریاضی و مهندسی مجبورم ریاضی دو رو پاس کنم چون از بد شانسی من نشد توی کرونا پاس کنم بنظر شما چطور من انتگرال دو گانه رو یاد بگیرم ولی انتگرال ساده رو بلد نیستم چطور دیورژانس و کرل رو یاد بگیرم وقتی اصول پایه اون رو تا کنون کسی نه توی دبیرستان نه توی ریاضی یک به ما توضیح نداده واقعاً الان افتادن من بی عدالتی تمامه چون من خودم اینارو نخوندم و گرنه من توی رشته خودم سال هاست معدل الف هستم 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 

حالا درس حفظی یا توضیحی بود یه چیزی ولی مثلا ریاضی خدایی میخوای چجوری تقلب کنی تمرین و نمونه سوال ها رو بنویسی رو دستت؟ 

به امید روزی که زنان و دختران کشورم بتونن به عقاید و پوشش هم دیگه احترام بزارن و به دور از تعصب های کور کورانه کنار هم با هر تفکر و سطح فکری در آرامش و شادی زندگی کنیم ❤️ ❤️لطفا امضامو بخون❤️ شادی به مردم سرزمینم خیلی میاد❤️ بفهمیم که تو قانون ایران داشتن شروط ضمن عقد برای یک زن از نون شب واجب‌تر و بازم بر اساس قانون ایران شما هر چقدر هم که مهریه داشته باشی نهایت سالی یه سکه هست آزادی خودتون رو به سالی یه سکه نفروشید 
باور کن باور کن هرگز تقلب نکردم . جوری درس خوندم که هرگز نیازی به تقلب نداشتم . سعی کردم تا جایی که ...

افرین

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی