2821
2789

با دامستوس بشور ولی بار اول نمیره برای من چندماه طول کشید ولی بالاخره رفت

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سلام عزیزم من یه بار اینطوری شد اما کم حالا نمیدونم برا شما چقدر هست یه کم نمک جوش شیرین و مایع ظرفشویی رو با اب گرم مخلوط کن با سیم بشور سینک رو یک دفعه پاک نمیشه اما بعد چند بار می‌ره کم کم 

جدی؟ نمیدونستم راه حل داره! 

اره عزیزم ولی خیلی زمان میبره تا از بین بره

روی شیرای دستشویی هم ریخته بود سیاه شده بود چندبار با دامستوس شستم تا رفت 

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
سلام عزیزم من یه بار اینطوری شد اما کم حالا نمیدونم برا شما چقدر هست یه کم نمک جوش شیرین و مایع ظرفش ...

اوهوم ممنون،واسه من یکم فقط اطراف سینگ اینجوری شده،اونم خدا کنه با این روش‌ها سیاهیش بره

اوهوم ممنون،واسه من یکم فقط اطراف سینگ اینجوری شده،اونم خدا کنه با این روش‌ها سیاهیش بره

میره برا منم همینطوری بود و اینکه این ترکیبی که گفتم سینک رو خیلی تمیز و براق می‌کنه با دامستوس و وایتکس همون لحظه اس دوباره مال من سریع رنگش بر میگرده اما اینا نه 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز