2777
2789
عنوان

ختم صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 188 پست
@قاصدکمm       ایشونم عاشقن جدا شدن از عشقشون🥺 علی رضا و مریم

عزیزمممممم

خیلیییی ممنونم انشاالله حاجتروا باشی❤️🫂

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
ممنونم عزیط دلم به امید خدا باهمه کسایی که دلشون گرفتره عشقه انشاالله🙏

استارتر جان

اسم منم اضافه کن

علیرضا و مریم❤️

التماس دعا حاجتروا باشی

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمممممم خیلیییی ممنونم انشاالله حاجتروا باشی❤️🫂

❤️❤️

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
مرسی ک یادت بود🥺🥺❤️❤️❤️

قربونت برم 

اومدم ت تاپیک قبلیام هرکیو دیدم عاشقه رو پیدا کنم تگ کنم 

توم کسیو میشناسی تو لیست نیست بیاز عزیزم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
فاطمه ام  عزیزم

چشم عزیزم بگو تا یاد داشت کنن

منم میخام به عشقم برسم و‌ برگرده و‌اشتی کنیم 

عزیزم منو ریپلای نزن 

😂🥲 

خودشو ریپلای بزن

عزیزم من اسمم فاطمه اس   ممنونم ازت  برام دعا کنی عشقم برگرده و   اشتی کنیم و بهم برسیم  اسمش طه و  توروخدا دعا کن زودتر برگرده اشتی کنیم   و‌همون ادم عاشق و‌متعهد بمن باشه و   خدا صباحمو تو این ادم قرار بده خیر ببینی 

عزیزم من اسمم فاطمه اس   ممنونم ازت  برام دعا کنی عشقم برگرده و   اشتی کنیم و بهم برس ...

چشم عزیزم به امید خدا همونی میشه که قلبامون میخواد.خدا صلاحمونو توی اجابت خواسته هامون بذاره ودقیق همون موقع که ذوقشو داریم ومنتظرشیم اتفاق بیفته

واسه برآورده شدن حاجت های دلم میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی؟🌹
چشم عزیزم به امید خدا همونی میشه که قلبامون میخواد.خدا صلاحمونو توی اجابت خواسته هامون بذاره ودقیق ه ...

خداکنه عزیزم  دست راستت رو سرم خیلی بی قرارم  بخدا نمیدونم چی کنم دیگه ‌