2777
2789
عنوان

ختم صلوات

970 بازدید | 188 پست

دوستان من نیتم اینکه مشکل خودم حل شد فوری شروع کنم واسه ۴۰تا عاشق،که میخوان بهم برسن واسه هرکدوم به نیتشون روزی ۱۰۰۰صلوات هدیه کنم امام جواد.خداکنه به حرمت دل این جوونا منم به حاجتم رسیدم♥️

لطفا اسم کسایی که میدونین رو زیر این تاپیک واسم ثبت کنین ممنون میشم

واسه برآورده شدن حاجت های دلم میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی؟🌹

واسه منو عشقم بخون🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا منم بخون فقط ازدواج موفق داشته باشم لطفا 

معصومه

هروقت نیاز داشتی یکی برات دعا کنه بهم بگو😊...ی عدد تیرماهی.ب شدت عاشق حیوونام ولی میترسم ازشون.🤪🤪..اشپزیم خیلی دوس دارم...عاشق رشتمم هستم(روانشناسی میخونم)..الهی که حال دلتون خوب باشه همیشه
چشم عزیزم

منم صلوات برات فرستادم

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
عزیزم یه دوستی به اسم آیدا و ایمان هست، پیداش کردم تگش میکنم برای اونم بخون منم برات دعا میکنم ...

به روی چشم

ممنون میشم هرکس که توی دوست وآشنا یا نی نی سایت میشناسین معرفی کنین ثواب داره دعا درحق همدیگه زودتر اجابت میشه

@ ayda_007

به نیت وصالتون حتما میخونم که خدا کمک کنه منم به وصالم برسم انشاالله که خوشبختی سهم زندگی هممون باشه

عزیزم یه دوستی به اسم آیدا و ایمان هست، پیداش کردم تگش میکنم برای اونم بخون منم برات دعا میکنم ...

قربونت برم

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
به نیت وصالتون حتما میخونم که خدا کمک کنه منم به وصالم برسم انشاالله که خوشبختی سهم زندگی هممون باشه

فداتشم خیلی ممنونم عزیز دلم😍❤️

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂