2777
2789
عنوان

ختم صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 970 بازدید | 188 پست
واای آیدا جان الهی قربونت بشم مرسی فدات 🍓♥️

خدا نکنه عزیز دلم انشالله حاجت روا بشی ب حق علی

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

سلام‌استاتر میشه برا منم بخونی...خیلی حالم بده اوضاعم بده.دعا کن بش برسم.لطفا از ته دلت.خیلی سختی کشیدم.. ممنونم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@ملکهپاییز۲۰ 

مرسی عزیزمممممم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

آیدا جان هنوز استارتر نیومده  اسممونو اینجا باید بگیم؟

اره عزیزم اسمت همینجا بگو یاد داشت میکنه

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
سلام‌استاتر میشه برا منم بخونی...خیلی حالم بده اوضاعم بده.دعا کن بش برسم.لطفا از ته دلت.خیلی سختی کش ...

به روی چشم.

به امیدخدا همگی بزودی حاجت رواییمونو زیر همین پست میذاریم

واسه برآورده شدن حاجت های دلم میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی؟🌹
به روی چشم. به امیدخدا همگی بزودی حاجت رواییمونو زیر همین پست میذاریم

انشلا.من ک‌خیلی سخته.ولی خب پیش خدا هیچی سخت نیست .امیدوارم کمکمون کنه

واسه منم بفرست لطفا🥲💔

عزیزم صما هم عاشقی؟؟ 

چند وقته منتظری 🥺 خدایا چقد عاشقا زیادن... خدایا خودت برسون بهم عاشقارو

سلام خانم آوینا

علی و فرزانه

امسال ازدواج کنیم.

انشالله اول خودتون حاجت روا شین.

ممنونم از آیدای مهربون که متو ادد کرد. الهی خودش به عشقش برسه.

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

کسی جامونده یاداوری کنین لطفا🙏

حاجت روایی همه ی عاشقا

۱-ememe
۲-کوشولووووو
۳-یخمک-هلویی(معصومه)
۴-آیدا وایمان
۵-سروین ومحمد حسین
۶-مریم وحسین
۷-معصومه ومحمد جواد
۸-امیر وملیکا
۹-ثمین
۱۰-آیدا وناصر
۱۱-کیک_عسلیم
۱۲-فاطمه وحسن
۱۳-نسم
۱۴-سارا
۱۵-ملکه پاییز
۱۶-فیونای
۱۷-آدم__برررفی

عزیزم صما هم عاشقی؟؟  چند وقته منتظری 🥺 خدایا چقد عاشقا زیادن... خدایا خودت برسون بهم عاشقارو

آیدا جون بی پناه ترین قلبا واسه عاشقاس،واسه همینه که این ختمو گذاشتم