2777
2789
عنوان

ختم صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 188 پست

@zizifff   عزیزم برای ایشون

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
وای خداااا خدارو شکر این تاپیکو دیدم😔 عزیزم توروخدا برا منم بخون بعد ۶سال امسال به عشقم برسم  ...

به روی چشم

واسه برآورده شدن حاجت های دلم میشه از ته دلت یه صلوات بفرستی؟🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برای منم دعا کنین در اینده منو عشقم بهم برسیم انشالله همگی حاجت روا بشید😊

بهترین ارزوی من رسیدن به توعه همه وجودم  🥺 🙂 میشه برای رسیدن به ارزوم برام دعا کنید♥

برامنم بخونید😍😍😍😍😍

توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم  صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
@avina_almasi     گلم ۱۰۰ تا صلوات میفرستم برات اول اسمم F ولی فلطمه نیست😜 شماهم برام ...

دختر کهکشان اینجا اکثرا اسمامون جعلیه،الان اسم خودم کوثره،ممنونم از لطفت مهربون♥️

@zizifff     عزیزم برای ایشون

مممنونم عزیزم لطف کردی انشالا ک همه به خواسته شون برسن تو هم برسی ممنون ک تگ م کردی 

استاتر عزیز لطفا از ته دلت برام دعا کن ک اونی ک تو ذهنمه برگروه خیلی نیاز دارم بهش زندگیم به داره به فنا میره از ته دل برام دعا کن

مممنونم عزیزم لطف کردی انشالا ک همه به خواسته شون برسن تو هم برسی ممنون ک تگ م کردی  استاتر ...

انشالله ک بهش میرسی عزیزم نگران نباش 

اینم شاید ی نشونس اته من یهو چشمم ب تاپیک و پست شما خورد...

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
انشالله  کمکت میکنم گلم تا ۴۰ بشه خدا نذرتو قبول کنه🥺❤️ اللن خودمم تاپیک مبزنم

ممنونم عزیز مهربون♥️به نظرم اینجور نذرا خیلی بهتره،چون هم گره از کار بقیه باز میشه هم مشکل خود آدم به حرمت بقیه که براشون دعا کردی حل میشه،واینکه تو احادیث زیاد داریم دعا درحق دیگران که همون مشکل خودتو دارن باعث میشه مشکل خودتم زودتر حل بشه

مممنونم عزیزم لطف کردی انشالا ک همه به خواسته شون برسن تو هم برسی ممنون ک تگ م کردی  استاتر ...

به روی چشمم عزیزم

ممنونم عزیز مهربون♥️به نظرم اینجور نذرا خیلی بهتره،چون هم گره از کار بقیه باز میشه هم مشکل خود آدم ب ...

😍😍 ای خداا 

خیلیم عالییی 

انشالله تاپیک عقدتو ببینم گل قشنگممم

نمیتونم اسممو بگم  به دعاتون محتاجم لطفا برام دعا کنید به اونی میخوام برسن🌱💜

ه روی چشمم ولی حداقل یه اسم مستعار بدین به نیت از طرف شما اسمی بنویسم