2777
2789
عنوان

بیمه بیکاری های عزیز یه لحظه بیاین

448 بازدید | 21 پست

دوستان من الان فقط۱۵ ماه بیمه بیکاری برام واریز کردن. واس این ماهم نریختن. مگه ۱۸ ماهه نیست؟

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو سایت تامین ببین سند زدن و چک برات صادر شده یا نه؟ ولی چک زدن دیروز امروز واریز میشه

برای شما واریز شد؟

نه ولی دیروز دیدم چک زدن امروز بعد ازظهر واریز میشه حتما

خیلیم خوب ممنون از شما. خیلی ناراحت بودم چک داشتم نمیدونستم چکار کنم. خدا خیرتون بده

عزیزم سلام خوبین؟

من مهرماه داخل سامانه درخواست بیمه بیکاری دادم. آخرای آبان ماه بود که برام پیامک اومد مقدار مبلغش و داخل سامانه زد «شروع پرداخت مقرری»

الان چیزی برام‌واریز نشده.

میخواستم بدونم من الان توو این مرحله باید برم تامین اجتماعی؟ این ماه برای شما ریختن؟ یکم اطلاعات بهم میدید؟

عزیزم سلام خوبین؟ من مهرماه داخل سامانه درخواست بیمه بیکاری دادم. آخرای آبان ماه بود که برام پیامک ...

من تموم شده دیگه نمیریزن. خب پس قراره بریزن واستون چون برای دوست منم هنوز نریختن این ماه

خداکنه 🥺 ممنونم نمی‌دونید که بازم مراجعه حضوری لازمه یا نه؟

اگه نزدیکه بهتون اره میتونید برید. ولی خب برید توی سایت تامین اجتماعی ببینین چکش صادرشده یا نه. فک کنم برای همه نریختن. میتونی صبر کنی یا میتونی بری بپرسی. ولی احتمال زیاد که به وقتش براهمتون میریزن. منم چندماه ویش همینطور شدم