2777
2789
عنوان

عمم😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 35 پست
حالا چون قراره به بابات مساوی با عمت سهم برسه ناراحتی! عمت درست گفته و مذهبی بودنش ربطی به این موضوع ...

راستش عمه شون درست گفته ولی دقیقا با مذهبی بودنشون در تضاده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
قطعا که حکمتی در این قضیه بوده مثل این که پسر تنها نان آور یه خانواده بوده در ایام زمان پیامبر ولی د ...

بله خب الانم همونطوره عزیزم....

تازه خودش تو زمان ارث و میراث خانواده شوهرش همچین چیزی چرا پس نگف؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدشو😎 اعتقادش قابل احترام ولی میگم چرا هر چی ک ب نفعمون نیس حذف میکنیم؟

اگه میخای معیار اعتقاد و مذهبشو بسنجی راجب صیغه بپرس 😅 ما مدعیان پوچ و تو خالی هستیم به جاش برسه بخاطر منافع شخصی خشتکها میدرانیم 🤦🖐️ 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

بله خب الانم همونطوره عزیزم.... تازه خودش تو زمان ارث و میراث خانواده شوهرش همچین چیزی چرا پس نگف؟

ولش کن بابا ذهنت رو خراب نکن اون برای منفعت خودش زور میزنه هرچند ما خودمون هم خانومیم و حامی حقوق خانوم ها ولی خب دیگه سنت پیامبر هست و قانون نمیشه تغییرش داد

خودت بودن جسارت می خواهد و من خیلی جسورم!
اگه میخای معیار اعتقاد و مذهبشو بسنجی راجب صیغه بپرس 😅 ما مدعیان پوچ و تو خالی هستیم به جاش برسه بخ ...

😂😂دقیقا ادما با هم فرقی ندارن بستگی داره ک منافعشون وسط باشه حالا میخواد هر دین و مذهب...

متم منظورم از این تاپیک همین بود.

ولی احترام هر دینی سر جای خودش ...

میشه بگید اگه خالتون این حرفو میزد هم همین نظر و داشتید یا چون الان باباتون ذی نفع اینجوری راجب همت ...

نمیدونم واقعا شایداون لحظه ب منفعت خودم فک میکردم ولی عقیدم در کل اینه ک نباید مردا سهم بیشتری از زنا ببرن.....

ولی شما نمیشناسیش ک چ ادم حال ب هم زنیه و خودشو بهترین ادم دنیا میدونه و همیشه این و اونو موعظه میکنه و .....اگه خودش مرد بود عمرا همچین حرفی میزد بخدا....

منم ادم درستی نیستم و منظورم دقیقا این بود ک ما هممون ب منفعتمون نگاه میکنیم و این دین و اون دین نداره و تو شرایط ک ادما خودشونو نشون میدن و حتی اگ تو دین چیزی گفته باشه و منفعت ما تو اون نباشه راحت میتونیم ردش کنیم.

بدشو😎 اعتقادش قابل احترام ولی میگم چرا هر چی ک ب نفعمون نیس حذف میکنیم؟

خوشم اومد چقدر ب فکر خودشه😂

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نمیدونم واقعا شایداون لحظه ب منفعت خودم فک میکردم ولی عقیدم در کل اینه ک نباید مردا سهم بیشتری از زن ...

دقیقا کی مسلمون کامله ؟اگر کسی رو سرزنش نمیکنه عمه تون این حرفش جای تشویق داره اما اگر بقیه رو به خاطر فلان کار سرزنش میکنه و گناهکار میدونه حق با شماست 

🍦🌸
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز