2777
2789
عنوان

کیس مناسب ؟

522 بازدید | 40 پست

ویژگی های خودم رو میگم خواستگاری که رد کردم هم  میگم بگین بنظرتون کیس بهتر برا میاد یانه 

خواستگارم ۳۰ ساله فوق دیپلم یه ماشین از خودش داشت خونه ،کار همه جی از باباش قیافه و قد معمولی اخلاقیات هم آدم مهربون و احساسی و آرومی بود و اهل هیچی هم نبود ولی فهمیدم نه ثبات فکری داره نه عاطفی ،حساس و زود رنج هم بود انگار کلن مثلن به بلوغ به عنوان یه مرد نرسیده بود 

خودم ۲۰ ساله دانشجو وصل مالی خانواده خوب قیافه اکثرا میگن خوبی خوشگلی قد متوسط تناسب اندام هم میشه گفت دارم تا بحال رل و اینا هم نداشتم 

اخلاقی هم آدم صادق مهربون و بادرکی هستم ولی خب بعصی اوقات هم حساس میشم و زود از کوره در میرم 

حالا بنظرتون خوب کردم اینو رد کردم؟و کیس بهتر میاد برام یا نه؟

بهترین کارو کردی ردش کردی 

زودرنج بودن خودش یه پا عذابه برای طرف مقابل 

بله معلومه بهترش میاد

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آره خوب کردی ردش کردی. اولا ۱۰ سال فاصله ی سنی زیاده. دوما زوده بخوای ازدواج کنی. بذار بعد از ۲۵ سالگی. ازدواج زنا رو زود پیر می کنه، عجله نداشته باش. از جوونی و مجردیت استفاده کن و فعلا حالش رو ببر.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁

اگه ثبات نداشته که اره . اختلاف سنیتونم زیاد بوده نسبتا و اینکه مدرک تحصیلیشم پایینتر بوده

اینکه کیس بهتر میاد یا نه که پیشگو نیستم ولی باتوجه به اینکه تازه ۲۰ سالته احتمالش زیاده

تاریک ترین لحظه ، لحظه قبل از طلوع خورشید است✨