2777
2789
عنوان

واسه خواهرم ناراحتم

310 بازدید | 13 پست

میدونم که دلش میخواد ازدواج کنه ولی نمیشه

۳۴ سالشه

کاش میتونستم براش کاری کنم، هرچند زندگی مجردی‌ و مستقل اون ارزوی منه تنهااااا ارزوی منه

هعی

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا ادمی چ پسته

وقتی به اون چیزی ک میخوای میرسی چندوقت بعدش حسرت قبلتو میخوریو میگی کاش نکردم نمیشد 

یا وقتی میگی خدا فقط همونو بده دیگ هیچی نمیخوام یکساعت بعدش یه چی دیگرو میخوای

روحیه ادم خیلی بی نهایت طلبع 

خواهرتون باید بیشتر تو فعالیتهای اجتماعی شرکت کنن،...اگه دانشجو هست تو فعالیتهای دانشجویی ،....خلاصه زیاد نشینه تو خونه،...

و به ظاهرش توجه کنه، امروزه ثابت شده پسر های با خانواده و با اصل و نسب بدنبال دختر های با وقار و سنگین هستن. 

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤

آدم تا یه سنی میتونه تنها زندگی کنه 

از ی سنی به بعد نیاز به یه همدم داری یه همراه داری 

کلا نیاز داری یه جنس مخالف تو زندگیت باشه چون خصلت هر آدمی اینطوریه 

امیدوارم یه آدم خوب سر راهش قرار بگیره 

الان سن ازدواج رفته بالا چندان عجیب نیست ....

ولی خوب خود فرد هم میتونه موثر باشه تو جذب افراد ،....منظورم رفتارهای زننده نیست، مثلا با پوشش مناسب و درس خوندن تو دانشگاه میتونه همیشه تو چشم باشه ....

برای زیبا زندگی نکردن کوتاهی عمر را بهانه نکن، عمر کوتاه نیست ، ما کوتاهی میکنیم ❤
درسش تموم شده کار میکنه

خوب چه بهتر ...

تو محیط کار باید مراقب رفتارش باشه، حتی در برابر خانومهای دیگه ...باید خیلی با وقار رفتار کنه و پوشش مناسب داشته باشه و ....البته به خدا توکل کنه. به نظر من سن و سالشون زیاد نیست.

انشاالله خوشبخت بشن

سلام عزیزم خوبی 

ختم طه و حدیث کساء هم بردار اگه خواستی

به نظرم تا ۴۵ روز هم صوت سوره بقره بذار تو خونه پخش بشه

نماز جعفر طیار هم بخون عزیزم جمعه ها بهتره

انشاءالله بهترینا قسمت قلبت بشه

خودمم دارم میخونم انشاءالله حاجت روا باشیم در ضمن من از وقتی ختمارو شروع کردم روزی پنج بند از استغفار امیر المومنین و پنج الی ده بند از جوشن کبیر هم میخونم هم گناها پاک میشن هم خدارو به اسماء الهی صدا میزنیم

یه کامنت خوندم یادم نیست دقیق چه تاپیکی بود ولی نوشته بود که آیه ۲۹ سوره فاطر خیلی عالیه فکر کنم گفته بود فوت کنی به آب آدابش یادم نیست زیاد ولی سرچ کنی میاره

یه کاربر دیگه هم گفته بود سوره توحید مریم و نساء را بر آب بخوانید سه پنجشنبه غسل کنید بخت پنجاه ساله رو هم باز میکنه

انشاء الله که حاجت بگیری عزیزدلم🌹حاجت گرفتی بهم بگو

سوره نور سعی کنه آیه ۳۲ تا ۴۰ هرروز بخونه