2777
2789
عنوان

سوغاتی

72 بازدید | 5 پست

من تو مسافرتم بعد هر چند ساعت یکی از فامیلا زنگ میزنه میگه فلان چیز برام بیارید الان وضعیت گذاشته بودم بعد پسرعموم مثل داداشمه و ازم کوچیکتره ریپلای کرد... بعد گفت پس برامون سوغاتی نمیاری گفتم هرچی میخوای میارم گف دستبند بیار با خنده گف گفتم اوکی گفت ن بابا شوخی کردم بیاری ناراحت میشم منم با شوخی گفتم ما و شما نداریم دیگه غیر مستقیم گفتی چی میخوای و خندیدم گفت شماره کارت بفرس شاید باهات پول نیس و فلان ولخرجی نکنید… گفتم ن بابا این چه حرفیه مگه چقدر ارزش داره بعد گف چمیدونم حالا فکر کن یه بستنی خریدی بعد منم با شوخی گفتم حالا نفهمیدیم سوغاتی میخوای یا  میخوای مسخره کنی و خندیدم گف ن بابا براچی مسخره کنم منم گفتم باش  

پسرعموم پسر خوبیه شوخه از قبل اینطور بود باهام هی میخواد حال طرفو‌ بگیره ولی منظوری نداره.

گفتم بپرسم ممکنه از حرفم ناراحت شده باشه چون گفتم مسخره میکنی ؟🤔بعد از یه طرف میگم زشت نیس نیارم چون گف

به مامانم هم گفتم محل نداد گفت شوخی میکنه بابا علکی میگه سوغاتی میخوام من بهشون نبات و زرشک میدم تمام خودشون میرن مسافرت خیلی کم یادمون میکنن.

چقدر ذهنت شلوغه عزيزم اينكه ناراخت شدع نشده سوغاتي بياريم نيازيم

خب من خیلی آدم حساسیم کسی بهم چیزی بگه مثل همین موضوع میگم بهم گف یعنی نیازی نیست بخرم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مامانم میگه اونا زیاد یادمون نمیکنن همین نبات بدم کافیه

یه نبات به مامانش بده، یه دستبند به اون. راه دوری نمیره. پسر عموته به هر حال.

و این منم، زنی تنها در آستانه ی فصلی سرد🍁