2777
2789
عنوان

BABA

111 بازدید | 11 پست

من پدرمو سه ماه قبل کنکورم سال ۸۸ از دست دادم (هرچند بعد چند سال فهمیدم چقدرررر مرد بوده ولی خب ازم خیلی چیزا قایم شده بود زمانی که زنده بود نزاشتن دختر و بابا باشیم)

یه برادر دارم که از اول نبود‌‌.. و نیست دیگه واسم

هیچ عمویی مردی بالاسرم نبود

همیشه ی خدااا حس نبود مرد تو زندگیم بود

ماشینم خراب میشد وسط راه کسی نبود بهش زنگ بزنم

دوست داشتم حداقل پدر شوهری داشته باشم اونم فوت شده و ندیدم

خیلی وقتا از ته دل خواستم خدایا فقط بچه پسر بهم بده ۴ تا پسر که انقدر کمبود حس نکنم

قربون خدا برم که ۳تاشو داده بهم 💚💚💚

خدایا شکرت…

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا حفظشون کنه برات جبران سختیات باشن

رنج آنقدر طولانی شد که اطرافیانش به آن عادت کردندو فراموش کردند که او " سخت در عذاب است " 💔                  🌸🙏 لطفا برای برگشتن سلامتیم دعا کنید🙏🌸                  ❤️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤️  
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداحفظشون کنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
بیشتر ببینید

خدا واست حفظشون کنه عزیزم ❤

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
بیشتر ببینید