2777
2789
عنوان

ی کمک کنید بهممم

95 بازدید | 14 پست

پسر یکی از دوستای بابام،شماره قبلی بابام که الان دست منه رو تو گوشیش داشت و فک میکرد بابامه،تا اینکه ی شب پیام داد و منم بش گفتم این شماره بابامه،بهش آشنایی دادم و اینا ....

تا اینکه باهم حرف می‌زدیم و دعوامون میشد یهو و پیام نمیداد تا یک هفته،بعد یک هفته پیام میداد و باز دعوا تا اینکه اخرش بلاک کرد

دعوا هم سر این بود که گفت عکستو بفرس ببینمت من گفتم نه و بهش رو ندادم و کلا ادمی ام ک ب هیچ پسری رو نمیدم ،اونم از درد دلش بم گف قبر رو خودت می‌زاری و تو روانی هسی و .... که دعوامون شد

بعد ۶ماه چن شب پیش پیام داد و گف میخاسم حالت بپرسم و منم گفتم لازم نکرده،بم گفتش که من عاشقت شدم و دوست دارم و میخام برای من باشی و کلی دلم برات تنگ شده و .... منم تموم اون حرفایی ک اون سری بم زده بود رو یاد آوری کردم بش

خب الان بنظرتون باور کنم حرفاش؟

اینم بگم این سری برا اینکه ببخشمش به غلط کردن افتاد و کلی معذرت خواهی کرد ازم.

زیادم شد ببخشید 🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ،منم اشتباه کردم باید همون موقع به بابام میگفتم ⁦🚶🏿‍♂️⁩ ولی الان چی به بابام بگم 

اگ شما هم دوسش دارید و مایلید ک‌ بگید باید با خانوادت حرف بزنه دیگ ادما از سر کنجکاویی یا میل جوانی کاراییی میکنن اشتباه بزرگی نکردی ک نشه بخشید 

اگ شما هم دوسش دارید و مایلید ک‌ بگید باید با خانوادت حرف بزنه دیگ ادما از سر کنجکاویی یا میل جوانی ...

با خانواده حرف بزنه اخه چی  بگه به خانواده

بعد اینکه بچه ک نیس اخه ۲۴سالشه:/

خوب میگه میخوادش از کی خواستگاریش کنه پ ؟

چم

ولی یچی دیگم عس بابام ایق به اینا اعتماد داره ک نگمم ،همین پسره که میگم بابام سرویس مدرسه بود ی مدت میبردشون شهرستان مدرسه،میگف ایق درسشون خوبه و ....ک برا نمره گریه میکنن

بابامم خیلی خونوادشون رو قبول داره:/

بعد الان بابام نمیگه چرا اومدی خواستگاری دختر من؟

چون تا حالا نشده خونوادش ببیننم و 

انوق بیاد بگه با دخترتون چت کردم و ... بابام دعوام میکنه ک🙂⁦🚶🏿‍♂️⁩

چم ولی یچی دیگم عس بابام ایق به اینا اعتماد داره ک نگمم ،همین پسره که میگم بابام سرویس مدرسه بود ی ...

دیگ الان دور زمونه اشنایی فرق کرده من خودم همسرم اینستگرام اشنا شدیم و چهار ما حرف زدیم و بعدم اومد خواستگاری و‌الان ۶ساله ازدواج کردیم 

اوم میدونمم وای خوشبخت باشی همیشههه⁦❤️⁩

فدات گلم 

شاید خانواده اولش با این ک باهاش ارتباط گرفتی یکم مشکل داشنه باشن ولی خوب از اونجایی ک بابات می‌شناسه شاید نرم بشن حالا اول خودت باید بخوایش  ببینم خوبه یا نه ب شناخت نسبی برس بعد تصمیم بگیر ب خانواده بگید یا نه 

فدات گلم  شاید خانواده اولش با این ک باهاش ارتباط گرفتی یکم مشکل داشنه باشن ولی خوب از اونجایی ...

من ک ارتباط نگرفتم ،فق سعی کردم کمکش کنم که این شماره برا بابام بوده و الان دست منه و بعد این که فهمید دیگه بش پیام ندادم من و هربار خودش پیام داد

خب الان منم بین حرفای ۶ماه پیشش و الان گیر کردم

۶ماه پیش کلی حرفای ناجور زد

الان میگ ک دوست دارم و میخامت

اینم بگم برا اینکه ببخشمش به غلط کردن افتاد و گف ببین چقد دوست دارم ک ب غلط کردن افتادمم و کلی ازم معذرت خواست

خب الان منم موندم کدوم حرفاشو باور کنمم

قبلیا یا الان

من ک ارتباط نگرفتم ،فق سعی کردم کمکش کنم که این شماره برا بابام بوده و الان دست منه و بعد این که فهم ...

🤔نمیدونم والا من بودم میگفتم با خانوادم حرف بزن جا ک بخوام با این حرفش باهاش صحبت کنم و ی رابطه عاطفی شکل بگیره