2777
2789
عنوان

تبریک بگم یا ن 😂

28 بازدید | 1 پست

یکم طولانیه 😁🤭

من با یک نفری چت میکردم حس خوبی داشتم از ارتباط باهاش

ولی قبل آشنایی مابا این بندخدا با دوست من مشکل داشتن(دوستم آبروشو برده و از اینک من باهاش چت میکنم ناراحت بود دوستم) ولی(دوستم با دوست این بندخدا پیام میدن بهم) 

بعد این با من خیلی رفیق شده بود و خب مثلا از نصف مشکلاتش من خبر داشتم حالش بد بود میگفت قشنگ و مثلا شبا زنگ میزد تا صب حرف میزدیم سرقرارم رفتیم و اینکه هم دانشگاهیه 

تا اینک ی بار برداشت به من گف دوست دارم رلم فلان جور اینجوری باشه اونجوری  باشه  

بعد ما دخترا اصولا خیلی حرفامونو به دوستای صمیمی میگیم ک کاش دهنم بسته میشد نمیگفتم😂منم اومدم ب دوستم گفتم این حرفشو (ک راجب این گفته رلش چجوری باشه) ولی حالت مسخره نگفتم ولی حالت خبری

دوستم رفته کف دست دوست این بندخدا گذاشته روشم گذاشتن و گفتن ک من مسخرش کردم 

اینم خب خیلی ناراحت شد از دستم اومد حرف زد بام ولی آخر گف از تو انتظار نداشتم وقتی باهات انقد راحت بودم (من دوبار بهش گفتم من اینجوری نگفتم ولی خیلی ناراحت بود گوشش بدهکار نبود) 

و دیگ خداحافظی کرد ولی من جواب خداحافظیشو ندادم(حقیقتا حق داشته چون اعتماد کرده بود بهم و منم به جای اون بودم خیلی ناراحت میشدم) 

الان نزدیک ی ماهو چند روزه دیگ ارتباط نداریم ولی همو از فضای های مجازی ن پاک کردیم ن بلاک گاهی آستوریامو لایک میکنه 

امشب تولدشه به نظرتون تبریک بگم؟ 

چندوقت پیش تولدم بود تبریک گفت ولی پاک کرده بود😂غرورش اجازه نداد بود چون دلخوره منم دلجویی نکردم ازش

امشبم تولدشه ✨

بگم " درسته که تو تبریک نگفتی ولی تولدت مبارک" 

؟؟؟؟؟؟