2777
2789

دف نمیزنم ولی گیتار میزنم و عشق و حال میکنم کلا موسیقی عالیه

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
دف نمیزنم ولی گیتار میزنم و عشق و حال میکنم کلا موسیقی عالیه

ي گيتار ديدم توديوار ٧٠٠ ميفروخت مشكي بود خاستم بخرم گفتم لابد سيماش قاطي كه ميخاد بفروشع

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ي گيتار ديدم توديوار ٧٠٠ ميفروخت مشكي بود خاستم بخرم گفتم لابد سيماش قاطي كه ميخاد بفروشع

نه خب دست دوم نگیر بجاش نو بگیر ولی ساخت ایران باشه ، کلا ساخت ایران ارزون تره . من ۴ سال پیش گیتارما خریدم ۲ میلیون ساخت سنندج هستش و از صداش راضی ام . کلا دلم ک بگیره میرم سمتش ، خانواده ام میفهمن ک حالم خوش نیس ک رفتم سراغ گیتار🥲💔

قبول ندارم میگن خواهی نشوی رسوا همرنگ جماعت شو چون این ضرب المثل مال آدم های معمولیه ، آدم های موفق این ضرب المثل را دوست دارن خواهی نشوی همرنگ رسوای جماعت شو😎
نه خب دست دوم نگیر بجاش نو بگیر ولی ساخت ایران باشه ، کلا ساخت ایران ارزون تره . من ۴ سال پیش گیتارم ...

فلا دستم خاليه اخه

وامم مياد دستم ولي واسه كار ديگه ايه 

گفتم دف بخرم چون ارزونه كلا دلم ميخاد ساز و دف و اينارو  ياد بگيرم ولي خب گفتم از كم شروع كنم 

الهي اخه صداشم ارامش بخشه واقعن🥲

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
فلا دستم خاليه اخه وامم مياد دستم ولي واسه كار ديگه ايه  گفتم دف بخرم چون ارزونه كلا دلم ميخا ...

دف خیلی خوبه خیلی قشنگه منم خیلی دوسش دارم ، برو ک بهترین را انتخاب کردی و مطمئنم موفق میشی