2777
2789
عنوان

ضربه به سر

138 بازدید | 11 پست

خانوما بچم داشت رو تخت ما بازی می‌کرد ایستاده بود از پشت افتاد پایین پشت سرش وسط اینجایی ک فرق سر حساب میشه خورد ب دیوار....ی خورده گریه کرد بعد آروم شد ی ۱۰ دقیقه ای میشه حالا بخوابونمش عیب داره؟؟۵ سالشه و علائمی نداره

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا نخوابونش

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏

دخترم من هش ماهگی از تخت افتاد خورد بشوفاژ افتاد رو زمین مردمو زنده نشدم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

تا ۲۴ ساعت مراقبش باش. خیلی سریع نخوابون. سعی کن یک کم بیدار نگهش داری، اگر حالت تهوع نداشت و بالا نیاورد یعنی مشکلی نیست. نگران هم نباش همه بچه ها این اتفاق رو تجربه میکنن و اکثر مواقع هم به خیر میگذره

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

عزيزم من تا الان ٤ ٥ بار سره اين قضيه بيمارستان بردم ،كاري نميكنن برات

فقط ميگن اگه بالا اورد و هوشيار نبود،تعادل نداشت..خلاصه هر علامت غير عادي تا ٣ روز ديدي بيارش براي چكاپ

ايشالا چيزي نيست 🙏🏻

دخترم من هش ماهگی از تخت افتاد خورد بشوفاژ افتاد رو زمین مردمو زنده نشدم

خدا بهم رحم کرد ب شوفاز نخورددقیقا کنارش افتاد‌..

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
خدا بهم رحم کرد ب شوفاز نخورددقیقا کنارش افتاد‌..

امیدوارم چیزیش نشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....